Prva epizoda nove sezone serije Stranger Things već je napisana
Prva epizoda nove sezone serije Stranger Things već je napisana

Prva epizoda nove sezone serije
Stranger Things već je napisana

Kada je prije šest godina na naše male ekrane stigla serija Stranger Things malo je reći da je obuzela cijeli svijet. Od trenutka kada se pojavila na streaming platformi Netflix bila je uzastopan broj tjedana na prvom mjestu najgledanijih serija. Osim broja jedan, vrijedi spomenuti kako je upravo ova serije bila jedna od najgledanijih u povijesti Netflixa. Samo četvrta sezona skupila je 188.19 milijuna ukupno pregledanih sati. Osim milijunskog broja pregleda, na dan izlaska drugog dijela četvrte sezone streaming platforma Netflix se srušila od broja posjetitelja. Sve ovo samo dokazuje kako fanovi ove serije naprosto obožavaju likove, a sama Stranger Things serije postala je globalni fenomen.

Stiže peta sezona megapopularne serije Stranger Things

Ono što je za sada otkriveno jest da je prva epizoda napisana, a sam naziv epizode je ‘The Crawl’. Osim prve epizode Duffer braća otkrili su kako je peta sezona ujedno i posljednja, a upravo zbog toga spremaju pravi spektakl. Također, u petoj sezoni svjedočiti ćemo ponovnom time jump-u, a sama radnja serije odvijat će se u već poznatom Hawkinsu. Duffer braća nagovijestili su povratak svojim korijenima prve sezone, posebno kada su u pitanju naši omiljeni likovi. Točnije svjedočit ćemo povratku prvobitne grupe prijatelja koja je i započela ovaj cijeli globalni fenomen, a to su: Dustin, Mike, Will, Lucas i Eleven.

Osim povratka naših omiljenih likova, tempo nove sezone bit će intenzivan od početka do kraja. Ako je sudeći po vremenu izvođenja koji se za četvrtu sezonu popeo do 13 sati, predviđeno je da će peta sezona još duže trajati. No, ako se pita Stranger Things fanove, oni se na ovo vrijeme izvođenja neće buniti. Preostalo nam je samo strpljivo čekati petu sezonu u kojoj ćemo zasigurno maksimalno uživati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori