Bradley Cooper na setu novog filma izgleda neprepoznatljivo
Bradley Cooper na setu novog filma izgleda neprepoznatljivo

Bradley Cooper na setu novog filma
izgleda neprepoznatljivo

Ovih su dana u javnost puštene fotografije omiljenog holivudskog glumca koji je, blago rečeno, neprepoznatljiv. Srećom, radi se samo o novoj ulozi u kojoj se našao Bradley Cooper. Riječ je o filmu Maestro koji je trenutno u fazi snimanja. Riječ je o filmu Netflixove produkcije, a Bradley Cooper se ovoga puta našao u ulozi redatelja, prvi put nakon što je predstavio veliku uspješnicu A Star Is Born.

Fotografije o kojima se ne prestaje pričati nastale su na setu filma u New Yorku, gdje je snimljen s kolegicom Carey Mulligan, koju su također šminkom vješto učinili starijom. Film prati život velikog skladatelja Leonarda Bernsteina, čiji je rad obilježio 20. stoljeće. Kako je rad na filmu zapravo tek nedavno započeo, premijeru nećemo moći vidjeti prije 2023. godine.

Projekt od kojeg se puno očekuje

Inače, film je trebao režirati Steven Spielberg koji je Coopera odmah predložio za glavnu ulogu. Međutim, Cooper je istaknuo kako je u ovom slučaju bio zainteresiran za više od glavne uloge. Kako je sam rekao, htio je istražiti cijelu priču i vidjeti kako ju prenijeti na veliko platno. Tako je i bilo te se ovaj glumac sada prihvatio još jednog velikog projekta od kojeg se puno očekuje.

Iz Netflixa su rekli kako su glumci jako puno vremena i truda uložili u pripremu i transformaciju u likove koje glume.

Inače, Leonard Bernstein je, osim kao skladatelj, prepoznat kao jedan od najvećih dirigenata svih vremena. Svirao je klavir te je autor brojnih knjiga koje se koriste u glazbenom obrazovanju. Svoju bogatu karijeru je okrunio raznim nagradama koje je primio diljem svijeta.

Inače, publika od Bradley Coopera mnogo očekuje kad je u pitanju ovaj projekt, budući da je njegova suradnja s Lady Gagom na filmu A Star Is Born bila itekako uspješna. Osim Coopera i Carey Mulligan, u filmu se pojavljuju i Maya Hawke te Matt Bomer.

Foto: Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori