Otkriven drugi headliner INmusica

Otkriven drugi headliner INmusica

altj-cover

Alt-J, jedan od najpoznatijih engleskih suvremenih bendova stiže na dvanaesto izdanje INmusic festivala. 20. lipnja popest će se na pozornicu glazbenog festivala kojim se otvara ljetna festivalska sezona. Drugo su veliko ime festivala, a u lipnju će se prvi put predstaviti i hrvatskoj publici.

Njihov prvi studijski album, ‘An Awesome Wave’, prodan je u više od milijun primjeraka te ovjenčan prestižnom Mercury nagradom za najbolji album 2012. godine te tri nominacije za Brit Awards. Uspjesi i naklonost kritike nastavila se i s izlaskom drugog studijskog albuma ‘This Is All Yours’ 2015. godine nominacijom za Grammyja u kategoriji najboljeg alternativnog glazbenog albuma. Radovi na željno iščekivanom trećem albumu Alt-J započeli su u rujnu dok se službeno izdanje očekuje početkom 2017. godine.

Redovne ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog webshopa festivala po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu, dok su sedmodnevne kamperske ulaznice dostupne po cijeni od 200 kuna (+ troškovi transakcije). Omiljeni blagdanski pokloni za sve ljubitelje dobre glazbe – blagdanski paketi INmusic festivala, također su u prodaji putem službenog webshopa INmusic festivala ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu po cijeni od 369 kuna (+troškovi dostave za kupnju putem webshopa).

altj

Učitati još
Zatvori