Nika Turković i Dani – mlade zvijezde modernog zvuka dolaze na KulaKula festival
Nika Turković i Dani – mlade zvijezde modernog zvuka dolaze na KulaKula festival

Nika Turković i Dani – mlade zvijezde modernog zvuka dolaze na KulaKula festival

Sedam izvođača najavljeno je za sedam godina festivala koji će se održati u impresivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo od 2.-4. kolovoza!

Nakon što su prošlog mjeseca najavljeni Urban&4, Edo Maajka, Buč Kesidi i balkanska trap diva Senidah došao je red i na mlade predstavnike modernog zvuka. Lineup-u glazbeno eklektičnog KulaKula festivala pridružili su se mlada kantautorica Nika Turković i domaća, trogirska trap senzacija – Dani!

kula kula festival1

Iza Nike Turković je bogat životopis u koji je upisala nastup na dječjoj Euroviziji, bila je član žirija u RTL-ovom showu Superstar a ipak najbitnije glazbene informacije vezane su uz odličan album prvijenac “11” na kojem se nalaze hitovi “Gledaj me”, “Pusti”, “Boje” te recentni singlovi “Ima smisla” i “Mogu i sama” u duetu s Nelom. Kuriozitet je da je Nika jedan od mladih izvođača koji su nastupili u cover večeri prvog KulaKula festivala 2018., a sada će se trogirskoj publici predstaviti sa svojim autorskim materijalom.

NIKA TURKOVIĆ
NIKA TURKOVIC

Dani je pak dobro poznato ime ljubiteljima modernog trap zvuka. Ovaj mladi izvođač nigerijsko-hrvatskog podrijetla dolazi iz Trogira a do nedavno je nastupao i kao prateći vokal iznimno popularnom Grši. Upravo priprema svoj drugi album te će uz novi materijal na KulaKula festivalu predstaviti i singlove “Atlanta”, “Skupa bol”, “Gang” i “93”.

Dani
kula kula festival3

I Nika i Dani nastupit će na festivalu u subotu 3. kolovoza uz trap divu Senidah pa ne sumnjamo kako će ova večer modernog zvuka biti zanimljiva svim generacijama. ̑Lineup KulaKula festivala krije još jedno veliko ime koje će nastupiti 4. kolovoza uz Edu Maajku a biti će najavljeno krajem mjeseca. Ulaznice za sva tri dana možete potražiti u prodaji u entrio.hr sustavu. Kako stvari stoje – Trogir definitivno ima vruć festivalski lineup te prvog vikenda kolovoza svi putevi vode u – grad sretnog trenutka!

 

Foto: PR / Franko Kelam

Učitati još
Zatvori