Bridgerton ima novog zavodnika s dvora. Kralj George miljenik je publike
Bridgerton ima novog zavodnika s dvora. Kralj George miljenik je publike

Bridgerton ima novog zavodnika s dvora.
Kralj George miljenik je publike

Engleska je ovog dana dobila novog kralja, no Charles III. nije jedini “vladar” koji je posljednjih dana punio medijske stupce. Isto je učinio i kralj George, odnosno njegova televizijska inačica. Naime, titula trenutno najgledanijeg Netflixovog naslova pripala je miniseriji Queen Charlotte: A Bridgerton Story, miniseriji koja prati priču mlade kraljice Charlotte, čiji je lik u originalnoj seriji utjelovila Golda Rosheuvel.

Premda mnogi još uvijek ne mogu prežaliti odlazak markantnog vojvode od Hastingsa, nova serija ima svog aristokrata za trku. Naime, lik mladog kralja Georgea utjelovljuje britanski glumac Corey Mylchreest, lice također dobro poznato gledateljima Netflixovih serijala – ovoga puta riječ je o uspješnici The Sandman. Ipak, smatra se kako bi uloga izmišljenog monarha mogla biti velika prekretnica njegove karijere.

Corey Mylchreest
Corey Mylchreest

Prekretnica karijere

 

Corey Mylchreest rođen je i odrastao u Engleskoj, a glumački zanat brusio je studiranjem na Kraljevskoj akademiji dramske umjetnosti. Njegovi studentski angažmani prvenstveno su bili vezani uz kazalište. Po završetku školovanja 2020. godine uslijedio je kratkotrajni angažman u seriji Sandman te sudjelovanje u dva kratka filmska projekta. Angažman u seriji Queen Charlotte predstavlja njegovu prvu redovitu ulogu u televizijskoj seriji. 

 

“Pravo je zadovoljstvo glumiti nekoga, posebno za svoj prvi veliki posao, tko ima tako ogroman, veličanstven spektar mjesta na kojima obitava gotovo svakodnevno. [George je] samouvjeren, šarmantan i karizmatičan, mnogo više nego što bih ja ikada mogao biti, ali razlog tome je njegova ranjivost”, otkrio je glumac o svom angažmanu za magazin Man About Town.

Corey Mylchreest

Nova životna etapa

Corey je svjestan kako će mu se život uvelike promijeniti, a rastuća popularnost i dokidanje anonimnosti utječe na njegovu privatnost. Jedna od gorućih tema zasigurno je njegov ljubavni život, a na žalost brojnih obožavateljica, 25-godišnjak je priznao kako je u sretnoj vezi.

A dosadašnji razgovori s medijima otkrili su još jedan zanimljiv podatak – naime mladi glumac prije angažmana u Queen Charlotte nikada nije pogledao ni jednu epizodu Bridgertona. S druge strane, gorljivi obožavatelji nestrpljivo očekuju treću epizodu, a sve o njoj možete doznati ovdje.

Corey Mylchreest

Foto: Netflix, Profimedia, Instagram (@coreymylchreest)

Učitati još
Zatvori