Nova Zarina kolekcija u znaku je šljokica i prozirnih detalja, a mi izdvajamo favorite
Nova Zarina kolekcija u znaku je šljokica i prozirnih detalja, a mi izdvajamo favorite

Nova Zarina kolekcija u znaku je šljokica i prozirnih detalja, a mi izdvajamo favorite

Nove proljetne i ljetne kolekcije stigle su u omiljene trgovine, a mi još nismo odabrali komade koje ćemo nositi. Kreiranje proljetne garderobe nam uvijek zadaje poteškoće jer je riječ o prijelaznom razdoblju i temperaturi koja se mijenja tijekom dana. Da biste imali adekvatne lookove potrebno je uložiti u ključne komade poput balonera, blejzera, loaferica i tenisica. No, osim baznih detalja, želimo uložiti u odjevne predmete za posebne prigode ili pak večernje izlaske. U potrazi za istima otkrili smo nove komade u Zari koji su nas osvojili na prvu.

Ovog proljeća nosimo šljokice

Iako su šljokice uglavnom rezervirane za zimske party kolekcije, Zara nas je iznenadila proljetnom kolekcijom u kojoj prevladavaju upečatljivi komadi. U tom smislu nam se sviđaju suknje i haljine s detaljima u vidu šljokica, ali i prozirne i pletene haljine u kojima ćete biti primijećeni na prvu.

Ovi komadi nisu jednostavni za nositi i ne može ih se kombinirati svaki dan, ali ako želite posebno zablistati jedan od ovih detalja će vašoj kombinaciji dati ‘ono nešto’. S obzirom na to kako nam se bliži vrijeme vjenčanja, svečanih događaja i proljetnih evenata vrijedi uložiti u pokoji upečatljivi detalj.

Kombinacije u kojima ćete zablistati

Ako želite jednostavnu, a istovremeno vibrantnu kombinaciju, predlažemo haljinu s detaljima u vidu šljokica. S ovim komadom ste u startu dotjerani, a kombinaciju možete upotpuniti modnim detaljima poput mini torbice, nakita i sandala na petu. U ponudi je i suknja sa šljokicama koju možete nositi na casual i večernje lookove.

Za dnevni look predlažemo je nositi s bijelom t-shirt majicom i tenisicama, a za večernji look je možete iskombinirati na crop top i cipele na petu. Pleteni komadi su također jedan od proljetnih hitova koje možete nositi i za ljetne dnevne i večernje outfite. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a u nastavku izdvajamo naše favorite.

Foto: Instagram, Zara.

Učitati još
Zatvori