Ovaj Concept Store u Ljubljani ima neodoljive detalje za dom
Ovaj Concept Store u Ljubljani ima neodoljive detalje za dom

Ovaj Concept Store u Ljubljani ima
neodoljive detalje za dom

Miris cvijeća i drveća preplavio je ulice, duži dani i lijepo vrijeme mami nas na šetnje i ispijanje kave na terasama, žive boje i cvrkut ptica znak su da nam je stiglo proljeće. Godišnje doba kada se priroda budi. No ne budi se samo priroda već i naša želja za uređenjem prostora.

Deblje pokrivače polako zamjenjujemo laganijim i prozračnijim tkaninama, u prostor želimo unijeti djelić prirode pa naše stolove često krase najljepše proljetnice. Proljetno čišćenje i uređenje doma nekako je proces u kojem uživamo.

Foto: Peter Krivic

Proljetno uređenje doma

Nije važno jeste li profesionalni dizajner interijera, početnik u dekoraciji ili jednostavno uživate u uređenju svog prostora, kupovina u najboljim prodavaonicama kućnog dekora ključna je za stvaranje prelijepog prostora. U potrazi za detaljima koji će krasiti ove sezone naš prostor, otkrili smo malu trgovinu u centru Ljubljane. Prava je to oaza predivnih dekoracija za uređenje doma, koja vam daje priliku da pronađete te jedinstvene i neosporno elegantne završne detalje.

Foto: Peter Krivic

The Fig Concept Store

The Fig nije samo još jedna prodavaonica kućnih dekoracija. Kako su rekli u The Fig, ova trgovina je “destinacija i riznica  jedinstvenih decorative essentials”, bilo da kupujete za sebe ili za poklon dragim osobama. The Fig Concept Store u svojoj ponudi kombinira već dobro poznate brendove kao što su Serax, Menu i valerie_objects, ali i one koji će vas osvojiti svojom jedinstvenošću i elegancijom.

Foto: Peter Krivic

Riznica jedinstvenih detalja za dekoraciju doma

Ulazak u ovu prodavaonicu sigurno će vas očarati. Ima toliko toga za pogledati i istražiti, od dizajnerskog posuđa do neobičnih slagalica, s eklektičnom mješavinom drugih čudesnih stvari. Prodavaonica je otvorila svoja vrata prošlo ljeto, pa ih imajte na umu sljedeći put kada vam zatreba poklon za nekoga, jedina opasnost je da ćete ga možda jednostavno zadržati za sebe. Svi proizvodi su sa stilom izloženi i teško im je odoljeti!

Foto: Peter Krivic
Foto: Peter Krivic

Detalji kojima nećete moći odoljeti

Ovaj moderni Concept store nalazi se u Ljubljani na adresi Miklošičeva cesta 22, a dobra je stvar da imaju i svoj webshop na kojem možete kupovati iz udobnosti svog kauča.

Bez obzira imate li plan za neko nadolazeće putovanje za vikend izlet ili tragate za idealnim dekoracijama za dom, pripremite se da otkrijete nešto novo – Ljubljanu i The Fig Home Concept Store.

Laetitia Rouget
Serax

Foto: Peter Krivic, Serax, Laetitia Rouget

Učitati još
Zatvori