Otkrili smo novi brend tenisica koje su toliko udobne da ih želimo nositi cijeli dan
Otkrili smo novi brend tenisica koje su toliko udobne da ih želimo nositi cijeli dan

Otkrili smo novi brend tenisica koje su toliko udobne da ih želimo nositi cijeli dan

Tenisice – modni komad bez kojeg ne možemo zamisliti dnevne, a istovremeno stylish kombinacije. Kultura nošenja tenisica je dosegla svoj modni vrhunac i ne postoji brend koji ih barem u nekoj limitiranoj kolekciji nema u svojoj ponudi. Za neke modele postoje i liste čekanja, a cijene se na kolekcionarskom tržištu penju za više od pedeset posto. No, želimo i mi izabrati idealan model, koji nam se dizajnom sviđa, a da nam je istovremeno udoban.

Ne znamo za vas, ali nama je najvažnija udobnost i to je ono što očekujemo od kvalitetne tenisice, a istovremeno gledamo izgled i ostale vizualne detalje. Osim toga, želimo model koji neće imati svi i koji će se dobro uklopiti u sportske, ali i dnevne kombinacije. U moru izbora nedavno smo pronašli brend On koji obuhvaća sve navedeno, a njihov novi model tenisica svidjet će se baš svima.

ON

Švicarski brend On – tenisice koje doživljavaju pravi hype

On je švicarski brend osnovan 2010. godine, koji se može vidjeti na ulicama svjetskih metropola, a od nedavno se može pronaći u Hrvatskoj. Nastao je iz ljubavi i želje umirovljenog sportaša Oliviera Bernharda da osmisli tenisicu za trčanje s potpuno novim osjećajem. Počeo je eksperimentirati s raznim materijalima, a nakon nekog vremena su mu se pridružili Caspar Coppetti i David Allemann.

Inovativna tehnologija u sinergiji s trojcem i njihovom energičnom željom za kreiranjem savršenih tenisica, dovela je brend On do Cloudsurfer modela tenisica koje stvaraju iskustvo ‘trčanja po oblacima’. Vjerujemo kako vam ovo zvuči pretjerano, ali kada isprobate tenisicu bit će vam jasno o čemu je riječ.

ON
ON
ON
ON

‘On’ detalji koji će vas zaintrigirati

Za pružanje udobnosti, potpore i učinkovitijeg trčanja, CloudTec® potpuno je jedinstven sustav amortizacije. Apsorbira udarce, smanjuje naprezanje i prilagođava se vašem stilu trčanja kako bi stvorio osjećaj koji vole trkači diljem svijeta. Osim udobnosti, brend strahovito pazi na proizvodnju i korištenje alternativnih materijala kako bi tenisice bile sustainable.

Poznati su po inovativnim tehnologijama u kojima se koristi reciklirani materijal i transparentno pazi na svaki detalj od kojeg je sama tenisica proizvedena. Brend postavlja visoke standarde u području inovativnih i održivih tehnologija, a njihov novi model je savršen spoj udobnosti, vrhunske tehnologije proizvodnje i izgleda koji nas je osvojio na prvu. Stoga smo odlučili posjetiti event na kojem je predstavljen najnoviji model Cloudsurfer, a sve detalje možete saznati u nastavku.

ON
ON
ON

Predstavljanje novog Cloudsurfer modela i humanitarna utrka na poznatoj lokaciji

Kad nas nešto zaintrigira kao ove tenisice, onda želimo saznati sve o istima, a najbolji način za to je bio posjetiti event humanitarnog karaktera na kojem je predstavljen najnoviji model. Sam događaj odvio se u Running Gate trgovini koja se može pohvaliti najboljim izborom za one koji žele kvalitetne tenisice za trčanje. Educirano osoblje će vam pomoći u odabiru najbolje tenisice za vaš stil trčanja.

Predstavljanje novog Cloudsurfer modela bilo je veoma zabavno jer ste isti mogli isprobati sudjelovanjem u utrci humanitarnog karaktera. Naime, za svaki pretrčani kilometar trkači su donirali 10 l vode. Pitate se kako? 

Prijavom na aplikaciju Strava, možete se pridružiti humanitarnom projektu Strava Challenge u kojem za svaki pretrčani kilometar donirate 10 l vode. Kao što smo gore napisali, brend drži do održivosti i okoliša, a i nova tenisica je održivog karaktera. Zajedno s brand ambasadoricom Petrom Kulić sudionici na eventu su se prijavili na aplikaciju i istrčali do Maksimira u novom Cloudsurfer modelu.

ON
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice

Nakon trčanja, sudionici su se sa smješkom vratili u Running Gate gdje su ih dočekale energetske pločice, piće, DJ i vesela atmosfera u kojoj su dijelili svoja iskustva. Svi su se složili kako ova tenisica pruža potpuno drugačiji osjećaj trčanja i udobnosti.

No, osim toga, ove tenisice u pastelnom koloritu su i modni komad za sve oni koji neće trčati, ali žele imati udobne tenisice koje se s lakoćom uklapaju u dnevne outfite. Vjerujemo kako će od sada brend On biti zastupljen u vašim pretraživanjima i biranju novih modela koje ćete nositi. Kako biste bili sigurni u vašu odluku, Cloudsurfer tenisice možete besplatno uzeti na testno trčanje. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku do 1. lipnja, a za sve upite u vezi testnih tenisica možete se obratiti korisničkoj službi na Running Gate web stranici ili direktno u Running Gate trgovini.

ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice
ON tenisice

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Učitati još
Zatvori