Nove ilustracije na Viva’s Project majicama

Nove ilustracije na Viva’s
Project majicama

Viva's Project sweatshirt

Slovenka Živa Javeršek, osnivačica popularnog slovenskog brenda Viva’s Project koji se među modnom publikom proslavio minimalističkim torbama, prošle je godine započela još jedan svoj projekt. Njenim kožnim torbama tada su se pridružile majice od organskog pamuka, napravljene pod imenom drugog njenog brenda – Lili & Roza Tees, a nakon prve godine postojanja Živa je majice objedinila sa svojim modnim dodacima pod jedan krov i udružila ih u brend Viva’s.

Viva's Project sweatshirt 2

Prošle godine najavila nam je suradnju s mladim dizajnerima i kreativcima koje je odlučila podržati i pozvala ih da naprave dizajn za njene majice. Maša Majce Mesarič, Petra Bukovinski i Vida Igličar iz Slovenije, samo su neke od kreativki koje su osmislile print za Lili & Roza Tees (a sada Viva’s) majice, a Živa je suradnju proširila i izvan granica Slovenije pa je tako u sljedećoj kolekciji dizajn stvarala i naša poznata ilustratorica Mateja Kovač.

Viva's Project sweatshirt 3

Mateja je sivi sweatshirt od organskog pamuka uljepšala svojom crvenom ilustracijom, koju je nazvala ’50 shades of red’ i istovremeno ju učinila odličnom idejom za poklon povodom Dana zaljubljenih. Osim Mateje Kovač, vrijedi spomenuti i suradnju s priznatim slovenskim dizajnerom koji studira i radi u Londonu, Petrom Movrinom, koji je za Viva’s napravio ilustraciju ‘Mushroom’. A Meta Wraber, poznata po suradnji s brandom Chloe, za brend je nacrtala Fridu, koja se pojavlja se na vintage bijelom puloveru.

IMG_4161

sweater_organic_fairwear_love_jambrek_1

sweater_organic_fairwear_you_wish_1

 sweater_organic_fairwear_shades_of_red_etui_1sweater_organic_fairwear_little_heart_1

Učitati još
Zatvori