Lili & Roza Tees – majice domaćih kreativaca

lilirozatees5

Majice s inspirativnim, duhovitim i zanimljivim natpisima trend su koji ne jenjava, pogotovo u toplim mjesecima kad jedva čekamo uskočiti u nešto lagano i pamučno što će biti baza cijelog outfita. A upravo su takve T-shirtice i sweatshirts slovenskog brenda Lili & Roza Tees, kreirane od organskog pamuka i s oznakom Fair Wear prema svim parametrima ekološke održivosti.

lilirozatees7

Glavni povod njihovog nastanka je podržati mlade slovenske kreativce koji su pozvani osmisliti svoj dizajn za majicu, ali projekt se počeo širiti i van granica Slovenije tako da će i hrvatska ilustratorica Mateja Kovač sudjelovati na nekom od sljedećih dizajna. Do sada su svoje majice predstavile Maša Majca Mesarić, Petra Bukovinski i Vida Igličar, s natpisima originalne tipografije kao što su ‘Imagine’, ‘The Beginning’, ‘Love’, ‘Weekend’ i slično.

lilirozatees1

Ekološki osviješteni brendovi sve su češća pojava na modnoj i dizajnerskoj sceni, a Lili & Roza Tees u priču donose i popularne boyfriend fit krojeve za svakodnevne casual kombinacije. Majice možete pronaći na webshopu brenda, a sve novosti pratiti na njihovim službenim Facebook i Instagram profilima.

lilirozatees2

lilirozatees4

lilirozatees6

lilirozatees3

Komentari