Viva’s Project: genijalne torbe slovenske kreativke

Svaka žena zna kako je dobra torba jedan od ključnih komada svake kombinacije, a kada je ona kvalitetna i pažljivo dizajnirana onda postaje odrednica stila. Ako volite nenametljiv dizajn, ručno rađene komade od najfinije kože i najsretniji ste sa ‘statement’ minimalističkom torbom, onda upoznajte slovenski brend Viva’s Project.

vivasproject3

Iza njegovog imena krije se Živa Jeveršek, a ime brenda nastalo je kao igra riječi s njenim imenom i talijanskom istoznačnicom ‘viva’. Poveznica s Italijom tu ne staje jer sve su Živine torbe ručno rađene od najkvalitetnije talijanske kože. Proizvedene u Sloveniji, nastale su iz želje da dizajnerica kreira nešto moderno i jednostavno, u minimalističkom stilu i s dušom.

vivasproject7

Kako Živa sama kaže, počela je s bezvremenskim modelom bucket torbe u četiri klasične boje, a osim bucket modela u ponudi brenda Viva’s Project je i klasičan Tote model i mala pismo torbica. “Ali to još nije sve za kolekciju jesen-zima jer uskoro stižu i novi modeli”, otkriva. Bucket torbe apsolutni su hit već par sezona zaredom i pravi ‘statement’ komadi, tote torbe su savršene kad nosimo puno stvari, a mini torbica pak idealna za izlazak. Sve torbe krasi jednostavan i nenametljiv logo.

vivasproject11

Dolaze u basic i prirodnim bojama – crnoj, tamnoplavoj, bež i smeđoj, a po samim fotografijama već vam je jasno kako se mogu uklopiti u svaku kombinaciju i svaki stil. “Vjerujem kako su ove četiri boje srž svake garderobe, lako se kombiniraju sa svim drugim bojama i uzorcima te vaš život čine lakšima”, govori dizajnerica, a mi se apsolutno slažemo. Sve torbe možete razgledati na stranici Viva’s Project, a još jedan plus kod njihovog naručivanja je da uz svaku veliku torbu dobijete jednu mini torbicu koju možete koristiti kao novčanik, torbicu za šminku ili čak za izlazak.

vivasproject10

Pratite Viva’s Project i na Facebooku te Instagramu.

vivasproject2

vivasproject6

vivasproject8

vivasproject9

vivasproject5

vivasproject4

Komentari