Pop of red: Valentinovska kolekcija iz Zare koja se može nositi cijelu godinu
Pop of red: Valentinovska kolekcija iz Zare koja se može nositi cijelu godinu

Pop of red: Valentinovska kolekcija iz Zare
koja se može nositi cijelu godinu

Poznata činjenica je da od kraja 2023. modnim svijetom dominira crvena boja. Na početku je u pitanju bila samo cherry red nijansa, a s vremenom su i fierce red te bordo nijansa popunile najnovije kolekcije. Kako se bliži Valentinovo, dan koji neki slave, a drugi izbjegavaju u širokom luku, stižu i limitirane kolekcije high street brendova.

Zara svake godine lansira kolekciju inspiriranu Valentinovom. No, za razliku od nekih kolekcija, Zara se potrudi dizajnirati odjevne komade koji će biti nosivi i nakon samog blagdana. U stvari nitko ne bi ni znao da ovi šarmantni komadi pripadaju posebnoj kolekciji, osim što ih krasi predivna nijansa crvene. No, kako smo već spomenuli, uz globalnu opsesiju crvenom bojom, vjerujemo da će Zara Valentinovo kolekcija biti veliki hit.

Pop of red

Boja ljubavi, osim što je ultra popularna ove godine, također je idealan način za osvježiti kombinaciju i podići ju na višu modnu razinu. Crvena će boja dodati notu ženstvenosti, seksepila te učiniti look upečatljivim. Bilo da ubacujete atraktivne modne dodatke poput torbice, balerinki, marame ili se odlučite za all-red monokromatski outfit, crvena boja u 2024. ne može biti greška.

Zara kolekcija

U novolansiranoj Valentinovo kolekciji, Zara unosi klasične i elegantne bestsellere poput mini strukirane haljine, slip suknje, fierce red odijela i majice golih ramena. U kolekciji smo ulovili i šarmantna pletiva, kitten heels, seksepilno donje rublje, šminku te nakit inspiriran romantikom.

Osim što su odjevni komadi većinski u atraktivnoj crvenoj, kolekcija nalikuje svakoj drugoj. Zara je uzela svoje bestsellere te ih lansirala u duhu Valentinova. S obzirom na to da je crvena hit boja sezone, s ovom kolekcijom nisu mogli pogriješiti. Odjevni komadi se mogu nositi na razne stilove i za svakojake prigode. Vjerujemo kako će biti idealni za Valentinovo, ali i nakon njega. Crvene lakirane kitten heels možete nositi u noćne izlaske, slip haljinu za svečanu prigodu, pletivo golih ramena u svakodnevnim lookovima, a strukirano odijelo za poslovni dan.

Ovo su naši favoriti, a cijelu kolekciju nađite na linku.

Love day on Zara way

Beauty

Nakit

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori