Najseksi trend jeseni koji je istovremeno elegantan i nosiv u svim prilikama
Najseksi trend jeseni koji je istovremeno elegantan i nosiv u svim prilikama

Najseksi trend jeseni koji je istovremeno
elegantan i nosiv u svim prilikama

Često se umorimo od raznih trendova nakon što ih počnemo viđati posvuda, ali moramo se podsjetiti da je moda ciklična i da bi se trendovi mogli vratiti. Tako je i s komadima koji otkrivaju ramena. Izgled s otvorenim ramenima svodi se na pokazivanje golih ramena i održavanje sofisticirane siluete, dostojne prave fashionistice. Ovaj trend živi na modnoj sceni već nekoliko sezona, a zahvatio je gotovo sve osnovne komade, od basic majica do modernih haljina i obožavamo ga! I brojni dizajneri su se sada potrudili uvrstiti ga u gotovo sve svoje kolekcije na vrlo elegantan način.

Gola ramena su u trendu

Povratak silueta s otvorenim ramenima prvo je primijećen na modnim pistama. Uz brendove kao što su Saint Laurent, Khaite i Jacquemus koji debitiraju u svojim interpretacijama komada, nije dugo trebalo da ovaj trend preplavi modni svijet. Ovoga puta vidimo kako se trend ponovno osmišljava. Zaboravite na razigrane i lepršave gornje dijelove kakve smo viđali prošlih godina. Ove sezone komadi su minimalistički i elegantni s dozom boho chica i luksuznih detalja poput perja ili nabora.

Kako nositi komade koji otkrivaju ramena?

Ako je suditi prema high street ponudi ove jeseni poželjno je otkriti ramena! S obzirom na to da su gola ramena jednostavan i itekako ženstven način da pokažete nešto drugačiji seksepil, obožavat ćete komade koji ih suptilno otkrivaju. Na policama high street dućana, ovaj trend ćete naći u vidu elegantnih topova i jednostavnih vesti te midi haljina i onih kraćih za večernje izlaske. Topove koji otkrivaju ramena nosite uz suknje ili hlače visokog struka, ili ih uz traperice i poslovne hlače. Kratke haljine golih ramena idealne su za večere, vjenčanja ili druge prigode za koje je potrebno malo više dotjerivanja.

U nastavku donosimo naše favorite iz dizajnerske i high street ponude koji će se uklopiti u svaki outfit. Ležerni, poslovni ili večernji, opcija je bezbroj.

Učitati još
Zatvori