Sastojak nove generacije u ovoj maski osigurat će vam kosu kao iz salona
Sastojak nove generacije u ovoj maski osigurat će vam kosu kao iz salona

Sastojak nove generacije u ovoj maski
osigurat će vam kosu kao iz salona

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov. Suhi vrhovi, lomljenje i nedostatak sjaja često su problemi s kojima se suočavamo. No, imamo rješenje nova – Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize maska za kosu.

Skinlick Hair Hero maska za kosu

Skinlick Hair Hero maska osigurat će vašoj kosi vidljivo zaglađivanje, mekoću i sjaj već nakon prvog korištenja. Pomaže u jačanju vlasi te sprječava lomljenje kose i pucanje vrhova zahvaljujući učinkovitom koktelu aminokiselina koji sadrži u sebi. Zašto aminokiseline? Aminokiseline dodatno čuvaju intenzitet obojene kose i pružaju zaštitu od topline. Zato je Hair Hero maska idealna za kosu koja se često stilizira toplinskim uređajima.

Skinlick Hair hero maska za kosu
Skinlick Hair hero maska za kosu

Sastojak nove generacije

Osim aminokiselina, u Hair Hero reparativnoj maski se nalazi i premium sastojak nove generacije za njegu kose koji obožavaju oni koji su vrsni poznavatelji sastojaka u proizvodima a to je – amodimetikon! Amodimetikon, za razliku od mnogih drugih silikona, pruža kosi njegu i zaglađivanje na potpuno novoj razini, ne otežavajući ju. Nakon pranja, kosa ostaje svježa, lagana i nahranjena, kao da je upravo izašla iz salona.

Ono što će vas sigurno osvojiti je miris Hair Hero maske – ona sadrži prepoznatljivi miris Skinlicka (cvjetno-puderasti amber) koji je već zaludio skincare zajednicu! Miris možete već pronaći u Rouge365 kremi i losionu za tijelo te u Root Cause Hair Retreat šamponu. Kako koristiti Hair Hero? Masku nanesite na vlažnu kosu, pustite da djeluje 2 minute i zatim isperite.

Skinlick Hair Hero Nourish + Moisturize masku možete pronaći ovdje.

Foto: Matej Dokić, iStock

Učitati još
Zatvori