Nakon 5 godina Victoria’s Secret revija se vratila, ali u obliku dokumentarca
Nakon 5 godina Victoria’s Secret revija se vratila, ali u obliku dokumentarca

Nakon 5 godina Victoria’s Secret revija se vratila, ali u obliku dokumentarca

Nakon 5 godina veličanstvena Victoria’s Secret revija se vratila, ali ovoga puta u obliku dokumentarca.

Victoria’s Secret modna revija nekoć je bila glavni modni događaj, ili barem najzabavniji. Ne samo za modne ljubitelje već i za zvijezde A-liste. Svatko bitan našao se na grandioznoj reviji i pogledao najnoviju kolekciju donjeg rublja. Možda su oči bile usmjerene na zgodne i popularne modele s krilima koji su imali čast predstavljati brend ili najvećim izvođačima koji su zabavljali publiku. Bez obzira na to, svi su s veseljem čekali sljedeći Vicoria’s Secret event.

Dokumentarac snimljen na 5 svjetskih lokacija

Otkad je 2019. Victoria’s Secret kompanija primila backlash za diskriminaciju, proglasili su kraj modnim revijama i gracioznim anđelima. Od tada se brend stišao i pomalo pao u zaborav. Pet godina kasnije, vraćaju se s najnovijim dokumentarcem The Tour ’23. Zamjena za modnu reviju je snimljena na 5 lokacija – Lagos, Bogotá, London, Tokyo i Barcelona, a Gigi Hadid je preuzela ulogu voditeljice.

Pregršt slavnih pojavljuje se u Victoria’s Secret dokumentarcu

S obzirom na to da se film sastoji od niza snimaka s raznih lokacija, Gigi kroz dokumentarac vodi gledatelje i objašnjava različite segmente. Dokumentarac sadrži behind the scenes snimke i prati privatne živote dizajnera i ostalih kreativaca unutar kompanije. S obzirom na to da je snimljen diljem svijeta, dokumentarac se fokusira i na kulturu različitih lokacija poput Kenije i Benina.

Pojavljuju se poznata lica poput bivših anđela Naomi Campbell, Adriane Lime i Candice Swanepoel. Uz njih sudjeluju modeli različitih izgleda, rasa i građa – Adut Akech, Winnie Harlow, Quannah Chasinghorse, Paloma Elsesser, Hailey Bieber i Lila Moss. A poznata imena poput Doje Cat i Goyo su također dio projekta.

Ako vas zanima sama kolekcija, kreacije nisu dostupni za prodaju. No, Victoria’s Secret u suradnji s Amazonom omogućuje gledateljima kupnju komada inspiriranih kreacijama iz filma.

Victoria's secret
Naomi Campbell
Victoria's secret
Winnie Harlow
Victoria's secret
Candice Swanepoel

Cilj dokumentarca je prikazati transformaciju Victoria’s Secret brenda. Od spektra raznolikih modela do novog imidža, pokušavaju ispraviti svoje greške i dobiti drugu priliku u modnoj industriji.

S obzirom na to da su preuzeli inicijativu, i fokusirali se na feminizam i ostale bitne teme te uključili raznolike modele, definitivno su napravili korak naprijed. Uz to su se osvrnuli i prihvatili vlastite greške.

Dokumentarac The Tour ’23 možete gledati već danas na Amazon Prime.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori