Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela
Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela

Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela

Ovog rujna stiže uzbudljiva dokumentarna serija The Supermodels koja donosi ekskluzivne intervjue s Naomi Campbell, Cindy Crawford, Lindom Evangelistom i Christy Turlington. Legendarni supermodeli pružit će nam uvid u svoju karijeru te se ponovno prisjetiti svojih manekenskih početaka i modne scene 90-ih koja i danas, trideset godina nakon, izaziva veliki interes.

Dokumentarna serija The Supermodels vodi nas na uzbudljivo modno putovanje koje započinje u osamdesetim godinama kada su se četiri žene iz različitih krajeva svijeta ujedinile u New Yorku. Iako uspješne zasebno, Naomi, Cindy, Linda i Christy zajedno su postigle uspjeh koji je nadišao sam modni svijet i njegove granice.

Njihov je uspjeh bio toliko izvanredan da su njihova imena jednako glasno odjekivala te privlačila jednaku pažnju kao i imena poznatih dizajnera čiju su odjeću nosile. Danas, četiri najveća supermodela još uvijek su pristupna na sceni kroz aktivizam, filantropiju i brojne poslovne projekte.

Modna industrija nastavila se mijenjati, kao i ženska uloga u njoj, a priča o Naomi, Cindy, Lindi i Christy ostaje jedna od najinspirativnijih priča o moći. Ponovno ćemo imati priliku doznati kako to izgleda kada su četiri žene odlučile uzeti stvar u svoje ruke – stvaraju put za sve one koje su ih slijedile.

Dokumentarnu seriju The Supermodels režirala je dvostruka dobitnica Oscara, redateljica Barbara Kopple. Na listi producenata, istaknuli su se i Brian Grazer i Ron Howard iz Imagine Entertainmenta te Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington koje su se pridružile partnerstvu na seriji. Premijera je zakazana za 20. rujan na steraming platformi Apple TV+.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori