Bijela je temelj izvrsnog stila – Twinset nam je potvrdio predivnom all-white kolekcijom
Bijela je temelj izvrsnog stila – Twinset nam je potvrdio predivnom all-white kolekcijom

Bijela je temelj izvrsnog stila – Twinset nam je potvrdio predivnom all-white kolekcijom

Proljeće nam uvijek donosi novi početak i otvara stranicu za pisanje priča u svim nijansama bijele (ne)boje. Twinset je baš zato novu sezonu proljeće-ljeto 2024. odlučio obilježiti bijelim tonovima. Kompozicije nijansi od optički bijele preko krem tonova vanilije, šampanjca i bjelokosti savršeno se međusobno kombiniraju. Kad tome dodamo i prepoznatljive Twinset ženstvene krojeve te bogate teksture materijala, priča ovog proljeća je napisana.

Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Ivana Pavić i Marcela Vrček
Ivana Pavić i Marcela Vrček
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Nikolina Minovska i Pamela Badžek
Nikolina Minovska i Pamela Badžek
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Iva Gradišer
Iva Gradišer

Bijela je temelj izvrsnog stila

Twinset je predstavio novu kolekciju proljeće-ljeto 2024. kroz sve nijanse bijele. Od prodorne, čiste bijele do tople, ugodne vanilije – bijela simbolizira novi početak, čistu stranicu za izgradnju novih modnih doživljaja. Bijela je temelj izvrsnog stila, na njoj se grade dezeni, boje i teksture, a minimalni kontrast među nijansama otvara prostor za zanimljive stilske pothvate.

Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Pamela Badžek (2)
Pamela Badžek
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Pamela Badžek
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Nikolina Minovska
Nikolina Minovska
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Nikolina Minovska
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Marcela Vrček
Marcela Vrček
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Ivana Pavić
Ivana Pavić
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Jelena Veljača
Jelena Veljača
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Ivana Pirizović
Ivana Pirizović

Ekipa iz snova

U potrazi za interpretacijama bijele za ovo proljeće, Twinset je okupio ekipu snova: modne stilistice Ivu Gradišer, Barbaru Repe, Anu Nikačević, Ivanu Pavić i Marcelu Vrček. Pridružile su im se i poznate dame besprijekornog stila Daria Lorenci Flatz, Pamela Badžek i Nikolina Minovska. Svaka na svoj način, ali ipak s autentično romantičnim Twinset potpisom, kombinirale su sve tonove bijele uz svoj ten, boju kose, ali i stil života.

U odijela su uskočile Iva Gradišer, Barbara Repe i Ana Nikačević i svaka je predstavila taj modni klasik na svoj i drugačiji način.

„Dobar je osjećaj obući odijelo, a još bolje je osjećati se ugodno u njemu“, zaključile su jednoglasno. Njihove kombinacije posebno su se istaknule na gradskom asfaltu. Ivana Pavić i Marcela Vrček odabrale su mladenačke, sportske kombinacije u kojima je dominirao kvalitetan komad trapera – hlače, na koje se nadograđuje ključan komad svake ljetne garderobe – bijela majica. Uz modne detalje, svaka kombinacija dobila je još zanimljiviji izgled, dok je ceker s velikim Twinset logom zaustavljao poglede.

Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Ivana Pavić, Ana Nikačević, Marcela Vrček, Barbara Repe i Iva Gradišer
Ivana Pavić, Ana Nikačević, Marcela Vrček, Barbara Repe i Iva Gradišer
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Ana Nikačević
Ana Nikačević
Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Barbara Repe
Barbara Repe

Romantične haljine u bijelim nijansama

Poznate dame bijelu su doživjele kroz romantične haljine – Daria Lorenzi Flatz uskočila je u mitsku bijelu haljinu koja je savršeno padala na njenom isklesanom tijelu, dok je Pamela Badžek prošetala centrom grada u limited edition mrežastoj haljini protkanoj zlatnim nitima. Nikolina Minovska zaplesala je na vjetru u laganoj haljini upotpunjenoj romantičnim sakoom. Detalji su i u ove tri lepršave, teksturirane kombinacije činili razliku – zlatni nakit, metalik torbice, salonke ili natikače dodatno osvježavaju svaku kombinaciju.

Nove Twinset kolekcije za proljeće-ljeto potražite u trgovinama u Splitu i Zagrebu ili u Karla web-trgovini, dok je veliki izbor modnih dodataka dostupan u svim Karla trgovinama.

Twinset kolekcija za proljeće ljeto 2024 Darija Lorenci Flatz (2)
Darija Lorenci Flatz

Foto: Nela Fell

Učitati još
Zatvori