Poznati srpski brend sada je dostupan i na Jadranu, a taman su kreirali cool tank top za ljeto

Poznati srpski brend sada je dostupan i na Jadranu, a taman su kreirali cool tank top za ljeto

Brend People Like Us krenuo je sa svojom vizijom 2017. godine, a ona je inspirirati svaku ženu da pronađe svoju ‘zlatnu nit’ koja će ju podržavati i voditi kroz život. Zato je People Like Us brend koji je od samog početka puno više od odjeće, a nastao je u Beogradu gdje ga je pokrenula nevjerojatno kreativna i intuitivna Sandra Draganov.

Upravo vizual te zlatne niti provlači se kroz dizajn odjeće koja je nesputana, ležerna, multifunkcionalna i pruža osjećaj potpune slobode. People Like Us zamišljen je kao zajednica žena koje povezuje ista želja, a to je da se osjećaju da mogu biti u potpunosti svoje i uživati noseći svevremenske komade na način na koji one to žele. To su duga svilena kimona, toga haljine, široke hlače od satena, sweatshirt majice i jakne nadahnute krojem kimona – svi oni udobni i cool krojevi koje obožavamo svakodnevno.

Od modela do modela Sandra razmišlja na način da svaki People Like Us komad postaje onaj komad u vašoj garderobi koji ćete nositi često i iznova, kombinirajući ga na niz načina – u casual i svečanom stilu. I uistinu, kad se samo jedan ovaj komad pronađe u vašem ormaru, obožavat ćete ga i oslanjat se na njega tijekom cijele godine.

People who dare to love

Sandra odnedavno živi na relaciji Beograd – Novi Vinodolski i upravo ju je život na Kvarneru nadahnuo da kreira nešto novo što ćete moći nositi cijelo ljeto. ”Kolekcija ‘People who dare to love’ je nastala iz želje da vas ohrabri da otvorite svoje srce i naučite voljeti druge na način koji podržava. Kako sam se preselila na Jadransko primorje zbog ljubavi i životnog partnera, ovaj put bila sam inspirirana bojama, ljubavi, morem i prirodom.”, opisuje Sandra.

Tako je nastao Island tank top, model koji može funkcionirati kao top, ali i mini haljina, idealna za dane provedene na odmoru i plaži. Upečatljivim ga čini posebno kreiran ružičasto zlatni print s prednje strane kroz koji se provlači upravo ta zlatna nit kao zaštitni znak brenda. Napravljen je od pamuka, a s druge strane nosi inspirativan citat ‘People Who Dare to Love’. Možete ga nositi samo kao majicu/haljinu, a savršeno će pristajati uz hlače širokih nogavica ili oversized blejzer u večernjim prigodama.

”Island t-shirt je zamišljen kao uniforma za ljeto, ali i da nas svojim citatom svaki dan podsjeti zašto smo tu i što je ljubav.”, dodaje Sandra. Nove fotografije za ovu prigodu snimila je u suradnji s Tinom Bačić koja vodi portal i zajednicu za žene Noon.hr i Senjom Vild, poznatom modnom fotografkinjom koja radi na relaciji Zagreb-Beograd.

People like us i u Hrvatskoj

People like us iz Beograda se upravo širi u concept storeove diljem Hrvatske i od ovog ljeta dostupan je u concept storeovima Hotel Park u Rovinju, Mare multibrand storeu u D resortu Šibenik, te u Hotelu Bellevue u Malom Lošinju.

Uskoro planiraju biti dostupni i u Zagrebu, a do tada se svi modeli mogu naručiti preko web shopa www.peoplelikeuscommunity.com. Kako bi proslavili dolazak na naše tržište dostava za Hrvatsku bit će besplatna do kraja srpnja!

Učitati još
Zatvori