Imamo detalje o dva nova Skinlick proizvoda koji su već postali ovoljetni hit
Imamo detalje o dva nova Skinlick proizvoda koji su već postali ovoljetni hit

Imamo detalje o dva nova Skinlick proizvoda
koji su već postali ovoljetni hit

Dubinska njega kože lica, ali i vlasišta? We got you!

Dolaskom ljetnih temperatura, svoje smo rutine njegovanja lica, ali i kose, sveli na minimum stoga nam ovi Skinlick proizvodi dolaze u idealno vrijeme!

U ovim ljetnim mjesecima njega kože lica treba minimalizam i hidrataciju stoga je naš novi ljetni favorit za kožu – Skinlick Cloud Serum Light!

Skinlick
Skinlick Cloud Serum Light

Cloud serum light

Ovaj serum u svojoj formuli sadrži hijaluronsku kiselinu, ali i druge sastojke koji dubinski ovlažuju kožu poput otopine ekstrakta riže, pantenola i glicerina. U sastavu tu su još i probiotički fermenti zbog kojih će vaša koža istovremeno i jačati  i svoju zaštitnu barijeru.

Cloud serum light možete lako kombinirati u svojoj rutini, a zbog svojeg sastava i teksture pogodan je i za masnu kožu sklonu začepljenim porama i nepravilnostima.

Ovo je basic go to serum koji će odgovarati svakome, posebno ako tvojoj koži fali hidratacije i plumpa! Njegova je tekstura vodenasta, ne sastoji se od ulja i parfema, a možete ga jednostavno koristiti u jutarnjoj i/ili večernjoj rutini uz bilo koju kremu ili ulje za lice!

Skinlick
Skinlick Cloud Serum Light

Novi proizvod za vlasište

Iz Skinlicka znaju kako njegovanje kože ne staje na području kože tijela – vlasište i njegovanje kose važna je važan je dio cjelovite njege, a posebice ako je naše vlasište problematično, bilo masno ili suho.

Skinlickov Sebum Balance šampon za masno vlasište već je oduševio brojne korisnike stoga ne sumnjamo kako će njihov novi proizvod za njegu kose također biti još jedan hit!

Osjetljiva i suha koža čest su problem na području vlasišta i kose s kojim se neki bore cijele godine, a neki sezonski, no srećom dolazi nam specijalno razvijeni proizvod koji bi tu borbu mogao olakšati, a to je Skinlick Root Cause Hair Retreat Shampoo.

skinlick
Root Cause Hair Retreat Shampoo

Skinlick Root Cause Hair Retreat Shampoo je blagi šampon za čišćenje osjetljivog vlasišta koji upravo iz tog razloga u sebi ne sadrži sulfate zbog čega se manje i pjeni, ali to ne znači da ne štiti ili ne čisti vlasište i kosu!

Hair Retreat šampon u sebi sadrži ceramide koji obnavljaju i jačaju vlasište, a u formuli se nalaze i probiotički fermenti koji uravnotežuju mikrobiom vlasišta te djeluju umirujuće i njegujuće. Također, biljni ekstrakt riže, zobi i pamuka smanjit će iritacije i istovremeno njegovati kosu!

Osim sastavom, Hair Retreat šampon oduševit će vas i mirisom: cvjetno – puderasta ambra natjerat će vas da ga poželite koristiti gotovo svakodnevno, a zbog svoje blage formule možete ga i koristiti češće!

skinlick
Root Cause Hair Retreat Shampoo

A dobra vijest je da je od danas, 27.6. do četvrtka 29.6. Skinlick Hair Retreat šampon na 15% popusta uz kod SHAMPOO15 na Skinlick webshopu!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori