Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održati će se u Beogradu
Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održati će se u Beogradu

Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održati će se u Beogradu

U srijedu, 8. svibnja, u Pozorištu na Terazijama u Beogradu održat će se prvi The Luxury Network Adria Insight Series, vodeći događaj za sve one koji se zanimaju ili rade u luxury industriji. Riječ je o ekskluzivnom događaju koji planira okupiti širok spektar stručnjaka i tvrtki na jednom mjestu. To će im pružiti jedinstvenu priliku za povezivanje s ključnim akterima i postizanje značajnih poslovnih prilika. Događaj organizira The Luxury Network Adria, dio globalne grupacije The Luxury Network. Trenutno je prisutan u 40 zemalja svijeta, a u našoj regiji tek počinje s radom.

Fares_ghattas
tom-meggle

The Luxury Network Adria

S obzirom na to da je riječ o grupi koja okuplja i povezuje stručnjake i tvrtke iz luksuzne industrije, cilj regionalne The Luxury Network Adrie je ujediniti sve uključene u ovu brzorastuću industriju u regiji. Time osiguravaju prostor i mogućnosti za daljnji rast i razvoj. Osim toga, uz pomoć već razvijenih ureda The Luxury Networka u svijetu, regionalni Adria ured otvorit će vrata svim onim tvrtkama iz regije koje žele izaći i promovirati se na određenom tržištu. Prvi korak k tom cilju je The Luxury Network Adria Insight Series. Ovo događanje je otvoreno za sve poduzetnike i inovatore iz industrije luksuza, predstavnike i dobavljače luksuznih modnih brendova, kao i pružatelje usluga u premium sektoru, kako bi im se pružila jedinstvena prilika za povezivanje i ostvarivanje suradnje.

the luxury network adria

Speakers of honor

Sudionike The Luxury Network Adria Insight Series očekuje niz zanimljivih ključnih govora. Osim toga, održat će se panel rasprave i strateških povezivanja usmjerenih na različite aspekte poslovanja. Uz to, svi okupljeni će dobit izvrsnu priliku za networking. S druge strane, događaj će poslužit i kao platforma za edukaciju, inspiraciju i suradnju za poticanje napretka svih prisutnih. Treba istaknuti da će na događaju sudjelovati renomirani govornici, stručnjaci i stratezi luksuznog brendiranja. Oni će pružiti vrijedne perspektive i razmjenu znanja iz svojih dugogodišnjih karijera.

Sudionicima će se obratiti Sascha Lilic, kreativni direktor u modnoj industriji. Radi i surađuje s vodećim svjetskim modnim časopisima i modnim dizajnerima. Zatim Tom Meggle, koji je svoju karijeru izgradio u Louis Vuittonu i Cartieru, a sada je konzultant za luksuzne brendove te pruža premium usluge. Sudionicima će se obratiti i Amal Ameen, serijska poduzetnica iz Katara, na Bliskom istoku poznata kao modna tajkunica koja posjeduje Vogue caffe Doha, ali i vlastite parfeme i kozmetiku. Last, but not leastFares Ghattas, globalni CEO grupe The Luxury Network, koji radi sa svim top-end luksuznim brendovima iz raznih industrija.

Ulaznice za događaj možete nabaviti ovdje: The Luxury Network Adria Insight Series. Najnovije informacije vezane za ovo događanje pratite na društvenim mrežama regionalne The Luxury Network Adrie: TLN Adria Instagram.

*Tekst preuzet s Journal.rs.*

Foto: Luxury Network Adria Promo, Instagram: @saschalilic

Učitati još
Zatvori