Još jedna u nizu legendarnih suradnji. Scarlett Johansson je novo lice Prada kampanje
Još jedna u nizu legendarnih suradnji. Scarlett Johansson je novo lice Prada kampanje

Još jedna u nizu legendarnih suradnji. Scarlett Johansson je novo lice Prada kampanje

Proljetna sezona je stigla, a s njom i nove kolekcije, inspiracije i smjerovi poslovanja naših omiljenih modnih velikana. Čini se kako su modne kuće ovaj put i više nego ozbiljno shvatile svoj zadatak. Znajući da su naši apsolutni favoriti celebrity kampanje, ovu su sagu digli na višu razinu. U epicentru moći našli su se ni manje ni više nego Versace i Fendi. Talijanska Medusa predstavila je kultni duo Cilliana Murphya i Anne Hathaway, dok je Fendi slavio obiteljske korijene s Kate i Lilom Grace Moss.

Devil works hard but Prada works harder, a ni ovaj modni brend nije prespavao val celebritija. Štoviše, Prada je iz svoje arhive izvukla jednu od najlegendarnijih suradnji i to u čast klasiku – Galleria torbici. Ovaj put talijanska modna kuća pozvala je pojačanje i to u stilu Scarlett Johansson.

Power duo

Ovo nije prvi put da kultni dvojac zajedno surađuje. Naime, poznata američka glumica već je bila u ulozi ambasadora talijanske modne kuće, što joj je išlo i više nego dobro. Ne krijemo da nam je ova američka zvijezda jedna od screen favorita, a njezinu pojavu u modnoj industriji čekali smo dugo.

Ovaj put talijanska modna kuća inspiraciju je pronašla u glumi. Glumac kao takav neprestano je u procesu transformacije i obnove kroz likove koje tumači, ali svakome na neki način daje osobni pečat. S tim se principom poistovjetio i jedan od naših omiljenih modnih divova – Prada . Povijest spomenute modne kuće uvijek je pratila potraga za novom inspiracijom i načinom izražavanja. Brend je fokus svog povezivanja sa slavnom glumicom pronašao u samom procesu glumačkog približavanja različitim ulogama i likovima. Prada je ovaj princip vidjela i na filmu i u modnoj industriji.

Prada kampanja

Sama kampanja fokusirala se na tehnici ​​i usavršavanju, kako glume tako i dizajna unutar modne industrije. Njujorški photoshoot prikazuje Scarlett kroz statične i pokretne slike u kojima glumica usavršava svoj zanat. Svakodnevni modni odabir slavne glumice upravo je iconic torbica Galleria, koju umjesto prizme plastičnog proizvoda doživljava kao životni alat.

Uz svakodnevnu osobnu i poslovnu transformaciju Scarlett Johansson, transformira se i njezin dnevni outfit. No, torbica Prada Galleria dio je apsolutno svakog outfita. Kultna torbica transformira, nadopunjuje i unosi notu ikoničnosti u svaki look.

Prada nam je iznijela još jedan razlog zašto su njihovi komadi apsolutni must have. Povezano s time, zanima nas koja će se verzija Galleria torbice probiti na sami vrh vaše wishliste?

*Tekst preuzet s portala Journal.rs.

Foto: PRADA, Instagram ( @prada)

Učitati još
Zatvori