Cillian Murphy i Anne Hathaway u novoj ulozi – Versace Icons bogatiji za dva oskarovca
Cillian Murphy i Anne Hathaway u novoj ulozi – Versace Icons bogatiji za dva oskarovca

Cillian Murphy i Anne Hathaway u novoj ulozi – Versace Icons bogatiji za dva oskarovca

Cillian Murphy does it again!

Cillian Murphy & Anne Hathaway – kultni dvojac stoji iza nove kampanje modne kuće Versace. Oskarovci nas ne prestaju iznenađivati, a čini se kako je Cillian Murphy u posljednje vrijeme u fokusu javnosti. To je, dakako, i razumljivo s obzirom na njegova brojna dostignuća – od Oppenheimera, preko glavne uloge u ekranizaciji knjige Blood runs coal, do uloge u filmu Peaky Blinders. Nova kampanja također će biti prva Cillianova kampanja za Versace brend, a predstavlja dobitnika Oscara u ključnim i timeless komadima iz muške kolekcije Versace Icons.

Donatella ponosna na svoj Versace izbor

Talijanska dizajnerica Donatella Versace ponosno je na svom Instagram profilu objavila da će Oscarom nagrađeni dvojac biti novo lice kolekcije Versace Icons:

“Kada sam vidjela Cilliana na snimanju, u njemu sam odmah prepoznala Versace čovjeka. Snažan, izravan i ikoničan! Cillian je jedan od najboljih glumaca današnjice i jako mu se divim i poštujem ga. Nadam se da vam se kampanja sviđa onoliko koliko smo ju i mi uživali snimati.”

Ispred i iza kamere

Ispred objektiva fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta, glumci se pojavljuju u centru crno-bijelog portreta. Što se tiče stylinga, zaslužan je stilist Jacob K. Anne Hathaway se pojavljuje u all-denim kombinaciji, sa sitnim srebrnim i zlatnim Medusa detaljima (klasičan Versace). Sa svojim girl-next-door stavom, Anne Hathaway pridonosi svježem imidžu ove kolekcije, dok Cillian Murphy nosi muški sako (koji kao da je skrojen za njega) s metalik Medusa Biggie detaljima na prsnom džepu.

Anne is very Versace

“Anne Hathaway za Versace Icons. Anne Hathaway, kakav si ti talent. Tako sam ponosna što te vidim u tvojoj Versace Icons evoluciji. Kolekcija oživljava kad je vidim na tebi – i tvoja magija dolazi do izražaja u svakoj slici. You areVery Versace”

Tijekom sezone dodjele nagrada 2024. Cillian je više puta viđen u Versace kreacijama, uključujući custom-made Atelier Versace odijelo koje je nosio kada je osvojio Oscara za najboljeg glumca na 96. dodjeli Oscara.

Kampanja Versace Icons s Cillianom Murphyjem i Anne Hathaway globalno je pokrenuta 3. travnja.

*Članak preuzet s Journal.rs*

Foto: Mert Alas, Marcus Piggott, Instagram: @cillianmurphyofficiall, @versace, @annehathaway, @donatella_versace

Učitati još
Zatvori