Dubrovački hotel smješten na vrhu stijene ima jedan od najljepših pogleda na Jadranu
Dubrovački hotel smješten na vrhu stijene ima jedan od najljepših pogleda na Jadranu

Dubrovački hotel smješten na vrhu stijene ima jedan od najljepših pogleda na Jadranu

Smješten na vrhu stijene koja se na 30 metara visine nadvila nad zaljev Miramare, Hotel Bellevue Dubrovnik pruža jednu od zavidnih panorama dalmatinske obale. Čim zakoračite u hotel, naći ćete se u svijetu sofisticiranog, a nenametljivog luksuza i iznimne usluge. U samom centru Dubrovnika, udaljen tek 10-ak minuta ugodne ‘lungomare’ šetnje od stare gradske jezgre, a ipak izoliran na svojoj stijeni, Bellevue potvrđuje svoju titulu dubrovačke oaze mira.

Hotel Bellevue Dubrovnik (6)

Raskošan smještaj s pogledom na more…

Sam izgled hotela zagovara izgradnju u skladu s prirodom, što rezultira jedinstvenim prostorima nautičke tematike sa suvremenim, sofisticiranim izgledom i dizajnom, a odiše čarima suštinskog dubrovačkog životnog stila.

Raskošan smještaj uključuje 91 sobu od kojih je 14 apartmana, a svaki je posebno dizajniran da ponudi udoban i opuštajući boravak daleko od doma, upotpunjen pogledom koji se proteže prema Jadranskom moru.

Hotel Bellevue Dubrovnik (3)
Hotel Bellevue Dubrovnik (8)
Hotel Bellevue Dubrovnik (2)
Hotel Bellevue Dubrovnik (5)

Velika pažnja posvećena je detaljima…

Precizna pažnja posvećena je detaljima kako bi se osiguralo da gosti imaju što više koristi od zavidnog obalnog položaja Hotela Bellevue Dubrovnik i njegovih neusporedivih pogleda na more.

Uživanje na plaži

Ako u predstojećim ljetnim mjesecima poželite upijati popodnevno mediteransko sunce, spustite se u podnožje stijene na prekrasnu šljunčanu plažu, odaberite svoju najdražu ležaljku i uživajte uz šum valova i miris soli na svojoj koži. Ljubitelji morskih delicija mogu pronaći bijeg od ljetne vrućine u jednom od najromantičnijih mjesta u hotelu Bellevue – restoranu Nevera, smješten tik uz more.

Hotel Bellevue Dubrovnik (1)

Raj za gastro entuzijaste

Fine dining restoran Vapor, smješten na litici s pogledom na more i predivnom terasom, preporučen od strane Michelinova vodiča već nekoliko godina zaredom, poslužuje jedinstveni spoj kulinarskih ideja iz cijelog svijeta i regionalne kuhinje sljubljen s vrhunskim izborom vina.

Ležeran danju, romantičan noću, Spice Lounge je idealan izbor za uživanje u popodnevnoj kavi ili pak koktele uz zalazak sunca. Pomno odabrani detalji, očaravajući pogled na zaljev i vrhunska ponuda čine ga glamuroznim i udobnim u isto vrijeme.

Hotel Bellevue Dubrovnik, restoran Vapor (10)
restoran Vapor
Hotel Bellevue Dubrovnik, restoran Vapor (8)
restoran Vapor
Hotel Bellevue Dubrovnik, restoran Vapor (6)
restoran Vapor
Hotel Bellevue Dubrovnik, restoran Vapor (7)
restoran Vapor
Hotel Bellevue Dubrovnik, restoran Vapor (9)
restoran Vapor
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (2)
Spice Lounge
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (3)
Spice Lounge
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (4)
Spice Lounge
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (5)
Spice Lounge
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (6)
Spice Lounge
Hotel Bellevue Dubrovnik, Spice Lounge (1)
Spice Lounge

Savršen završetak dana

Wine Bar nudi suvremeno iskustvo zabave za sve ljubitelje vina s bogatom ponudom vrsnih vina i šampanjca dok je eklektična vinska karta pomno pripremljena kako bi zadovoljila i avanturiste i tradicionaliste. Uživajte u čaši omiljenog vina u jedinstvenom okruženju koje spaja sofisticiranost i toplinu.

Na kraju dana, pronađite idealno mjesto za relaksaciju, osvježenje i pomlađivanje u prozračnom i intimnom spa okruženju Hotela Bellevue Dubrovnik.

Hotel Bellevue Dubrovnik (4)
Učitati još
Zatvori