Omiljena skandinavska influencerica upravo je objavila da čeka četvrto dijete
Omiljena skandinavska influencerica upravo je objavila da čeka četvrto dijete

Omiljena skandinavska influencerica upravo je
objavila da čeka četvrto dijete

Pernille Teisbaek, poznata danska influencerica objavila je da je trudna po četvrti put. Već ima tri dječaka i kako je napisala na Instagramu, svi jedva čekaju dolazak brata ili sestre. Otkrila je i da bi trebala roditi na ljeto te je dodala kako su jako sretni i zahvalni zbog prinove koja stiže.

Inače, osim što se bavi Instagramom, ova Dankinja je stilistica, dizajnerica interijera te kreativni savjetnik. Nedavno je bila i na naslovnici časopisa Elle, a za to izdanje bila je i kreativno vodstvo. Pernille je tijekom godina prikupila gotovo milijun i pol pratitelja, a osim što mnogima služi kao modna inspiracija, tu je i njezin stan kojem se mnogi dive.

Baš kao i većina Skandinavki, Pernille Teisbaek njeguje minimalistički stil. Tu nema previše šarenila, a zapravo cijela njezina garderoba je kapsulna i radi se o bezvremenskim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Pernille ne odstupa previše od monokromatskih lookova, drži se klasičnih linija, ali to ne znači da su njezine kombinacije dosadne. Naprotiv, iz njih se lako crpi inspiracija.

Pernillin trudnički stil pratimo još od prvih trudnoća, tako da se veselimo novim inspirativnim modnim kombinacijama.

Učitati još
Zatvori