3 napeta trilera koja nećete moći ispustiti iz ruku
3 napeta trilera koja nećete moći ispustiti iz ruku

3 napeta trilera koja nećete
moći ispustiti iz ruku

Iako su topliji dani pred nama, ovi trileri lede krv u žilama. Koji god naslov odabrali, ljubitelji žanra sigurno će dobiti dozu napetosti i misterije uz ove nepredvidive trilere, a učlanjenjem u Svijet knjige mogu biti vaši potpuno besplatno.

Sve što činimo u mraku

Kad jednom krenete upoznavati Paris, nećete moći stati do kraja. Paris Peralta uhićena je nakon što je pronađena prekrivena krvlju s britvom u ruci stojeći iznad trupla svojeg poznatog supruga. Iako joj okolnosti ne idu u prilog, veći problem joj predstavljaju prijeteća pisma Ruby Reyes, žene koja je prije 25 godina optužena za slično ubojstvo. Ruby zna tko je Paris uistinu i spremna je otkriti njezin pravi identitet i tajne koje godinama skriva.

Mala smrt

Lucy Foley već nas je osvojila romanima Lovačka družina i Popis uzvanika, a Mala smrt novi je inteligentan triler iz njenog pera pun neočekivanih obrata.

Jess napušta posao. Bez novca i podrške u potrazi je za novim početkom. Zamolila je polubrata Bena da se nakratko smjesti kod njega u Parizu no on nije oduševljen tom idejom iako naposljetku pristane. Kada Jess stigne u Benov stan, nema mu ni traga. Odlučna da ga nađe, Jess se počne raspitivati kod susjeda, svi su sumnjivi, svi znaju nešto, a što više istražuje sve nalazi na više pitanja.

Slomljene kosti

Ljubitelji krimića sigurno su se već susreli barem s jednim romanom popularne Angele Marsons i njenom detektivkom Kim Stone. Radnja se vrti oko mlade prostitutke koja je pronađena mrtva, a iste te noći u policijskoj postaji je ostavljena nekoliko mjeseci stara beba. Nakon što na sve brutalniji način bude ubijeno još nekoliko prostitutki, Kim Stone i njezin tim postaju svjesni da je riječ o lukavom serijskom ubojici. Paralelno, počinje potraga i za očajnom ženom koja je ostavila vlastito dijete.

Ove napete trilere možete dobiti besplatno ako se učlanite u Svijet knjige.

 Što je Svijet knjige?

Knjižni klub Svijet knjige mjesto je za ljubitelje čitanja gdje knjigoljupci mogu kupovati knjige po značajno jeftinijim cijenama nego na ostatku tržišta (u prosjeku 15- 20%).  Postoji već više od 30 godina i broji više od 25.000 članova.

Koje pogodnosti ima član Svijeta knjige?

Svaki novi član prilikom učlanjenja dobiva komplet knjiga po vlastitom izboru potpunosti besplatno. Članovi Svijeta knjige ostvaruju pogodnosti unutar kluba kao što su trajno snižene cijene, besplatni katalog Svijeta knjige, dodatni popusti na godine članstva u klubu, raznovrsne promotivne akcije, darivanja, gratisi uz kupnju i drugo. Svrha članstva su najbolje cijene na tržištu knjiga.

Kako se knjige kupuju?

Knjige možete kupiti telefonski, u jednom od 8 klupskih centara diljem Hrvatske te preko naše web trgovine na: https://www.svijet-knjige.com/  iz udobnosti vlastitog doma.

Koje obaveze ima član?

Jedina obaveza člana je da minimalno dvije godine, svaka tri mjeseca kupi jednu knjigu neovisno o iznosu te knjige.

Kako postati član?

Kliknite na link (https://pristupnica.svijetknjige.com/), odaberite komplet koji želite i ispunite pristupnicu. Osim trilera u ponudi imamo i 5 slikovnica ili 3 vrhunska priručnika koje također možete dobiti besplatno. Odabrani komplet knjiga i iskaznicu ćemo vam poslati u najkraćem mogućem roku.

Foto: Promo, Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori