Pernille Teisbaek je stylish trudnica

Pernille Teisbaek je stylish trudnica

pernille3

U novom valu skandinavskih ‘it’ djevojaka, jedna od predvodnica je danska blogerica Pernille Teisbaek, koju smo još donedavno pratili na njenoj stranici ‘Look de Pernille’, da bi u međuvremenu otišla korak dalje i s Hannah Loffler osnovala novu platformu za savjetovanje u marketingu, online savjetovanje i društvene mreže – Social Zoo.

pernille

Baš kao što je otišla korak dalje u svojoj karijeri, učinila ga je i u privatnom životu, a na Instagramu, gdje ju svakodnevno pratimo, prije nekoliko je tjedana uz simpatičan post objavila kako će prvi puta postati mama. Od tada, publika ju prati s još većim zanimanjem, jer Pernille se otisnula na svjetske tjedne mode, pa mnoge zanima kako ovih dana odijeva svoj trudnički trbuščić za brojne evente koje posjećuje.

pernille5

Sada kada je u drugom stadiju trudnoće, Pernille nosi ženstvene suknje, pencil pa čak i mini, prozračne bluze, elegantne bluze te tople i udobne pulovere, a strane joj još uvijek nisu ni visoke potpetice, od kojih se nije odvajala prilikom posjeta revijama. S obzirom na viđeno, Pernille Teisbaek jako je stylish trudnica, čiji ćemo razvoj trudničkog stila i dalje rado pratiti.

pernille2

pernille4

Foto: Instagram (@pernilleteisbaek)

Učitati još
Zatvori