Najmekanija kolekcija ove zime? Komadi u kojima ćete se baš uvijek osjećati dobro
Najmekanija kolekcija ove zime? Komadi u kojima ćete se baš uvijek osjećati dobro

Najmekanija kolekcija ove zime? Komadi u kojima ćete se baš uvijek osjećati dobro

Znate onu odjeću koja dobro izgleda tijekom cijele godine, želite je nositi uvijek iznova i možete se pouzdati u njen dizajn i kvalitetu u brojnim prilikama? Takav je People Like Us, brend koji je osvojio regiju zahvaljujući Sandri Draganov koja je od samog početka promovirala opušten, ali cool i profinjen stil. Krojevi koji slave slobodu i dobar osjećaj u svakoj ženi sada dolaze u novoj capsule kolekciji i komadima od moher vune i svile koje možete nositi gdje god želite.

Chalet stil

Novi modeli rođeni su iz ideje da se osjećate opušteno i elegantno u zimskim danima, zato je Sandra Draganov osmislila People Like Us capsule kolekciju koju možete nositi po kući, kao cozy i luksuzan loungewear, na privatnim zabavama, ali i jurnjavi gradom zbog obveza koje imate u prosincu. Za kraj dana vuneni komad možete kombinirati sa svilenim hlačama i izaći u večernji izlazak.

Upravo je to ono što već dugo volimo kod ovog brenda, mogućnost slojevitog kombiniranja modnih komada i apsolutnog uživanja u njima. Sandra je u ovoj kolekciji posebno bila inspirirana chalet stilom, stilom koji poznajemo kao način odijevanja za duge zimske vikende uz kamin ili ski putovanje u Alpama.

People Like Us styling

Kad bismo kreirali People Like Us styling, krenuli bismo od savršeno krojenih širokih hlača u boji vanilije. Nadopunili bismo ih popularnim modelom džempera ili svilenog kimona. Želimo li se osjećati još ženstvenije i posebnije, za sam kraj tu je prepoznatljiva People like us kimono jakna. Ove sezone dolazi u tri nove verzije: mornarsko plavoj, boji vanilije i shadow grey nijansi. Izrađena od izuzetno tople moher vune, sa svilenom postavom, na nju se možete osloniti i u hladnijim danima. Kroz kimono jaknu se provlači zlatna nit kao detalj, podsjetnik na misao koja stoji iza svih Sandrinih modela, a to je I am a light of my soul.

Vanilija boja kao vječna nijansa

Ove zime željela sam koristiti boju vanilije kao bazu jer je to vječna nijansa koja uvijek poziva na istančani luksuz, pogotovo u nekim intimnim, cozy trenucima. Zimi smo inače navikli nositi tamne boje, a mislim da će ženama na našim prostorima pristajati svjetliji i suptilniji look, odmaknuti se od urbanog sivila i klasične crne na koje se često oslanjamo, istaknula je Sandra.

People like us sada je već okupio divnu zajednicu žena koje je povezala Sandrina estetika. Riječ je o ženama koje svoj stil ne grade na trendovima već na bezvremenskim komadima, ali i na kvaliteti i onom nonšalantnom izgledu koji njihovu autentičnost stavlja u prvi plan.

Pridružite se People Like Us pokretu i istražite novu kolekciju ovdje te na Instagram profilu.

Tekst preuzet s portala Journal.rs

Kreativna i art direkcija: Sandra Draganov, People Like Us
Organizacija: Milica Pešterac
Fotografije: Senja Vild
Model: Andrea Vujović
Make up: Anastasija Poznanović
Hair: Vasilisa Maljm

Učitati još
Zatvori