Trend koji ne razumijemo: MSCHF x Crocs kolekcija o kojoj se priča
Trend koji ne razumijemo: MSCHF x Crocs kolekcija o kojoj se priča

Trend koji ne razumijemo: MSCHF x Crocs
kolekcija o kojoj se priča

Prije par mjeseci društvene su mreže preplavile goleme crvene gumene čizme. Prvo smo mislili da se svi šale. Onda smo shvatili da su ozbiljni i da MSCHF postiže ozbiljan rejting u svijetu mode te da njihov koncept itekako prolazi kod kupaca. Pa makar i samo za fotku ili TikTok video.

Sada je došlo vrijeme za nadogradnju, koja je, očekivano obišla svijet u trenu. Goleme žute Crocsice. Što nije neočekivano jer Crocs doživljava veliki revival ove godine i puno ulažu u svoju marketinšku strategiju. Koja će se, čini se, isplatiti.

Žute MSCHF Crocsice je za vrijeme Tjedna mode u Parizu premijerno prošetao Tommy Cash, a release date je obilježila kampanja s našom omiljenom zvijezdom dvijetisućitih – Paris Hilton.

 

MSCHF x Crocs

MSCHF x Crocs zovu najvrućom suradnjom ljeta. Na prvim fotografijama mogli smo vidjeti Paris Hilton u Kill Bill eri. Obučenu u žuti komplet poput onoga koji je nosila Uma Thurman u jednom od najutjecajnijih filmskih ostvarenja Quentina Tarantina. U drugoj verziji nosi žuti kombinezon sa SLIVING natpisima. Sliving = slaying and living.

Velike žute Crocsice također se proizvode u specijalnoj MSCHF tvornici i izrađene su po istom principu kao i Big Red Boots koji uključuje stvaranje debelog gumenog okvira. Ove su čizme u upečatljivoj žutoj boji, no za razliku od crvenih obilježene su rupicama – u stilu klasičnih Crocs natikača.

MSCHF x Crocs Big Yellow Boots bit će dostupne u prodaji već od 9. kolovoza. Po cijeni od 450 dolara.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori