Dopustite da vas ovo ljeto otpuše ”Bura”: Nova Amas kolekcija prepuna je noviteta
Dopustite da vas ovo ljeto otpuše ”Bura”: Nova Amas kolekcija prepuna je noviteta

Dopustite da vas ovo ljeto otpuše ”Bura”: Nova Amas kolekcija prepuna je noviteta

Omiljeni zadarski brend Amas i ovog ljeta pripremio je neodoljivu kolekciju modnih dodataka pod nazivom BURA. Nit vodilja nove kolekcije bila je povezanost s prirodom, morem, osjećajem kojeg imamo kad smo na moru te na val pozitivne energiju koju bura donosi. Kako Bura donosi novi početak, tako je i ova kolekcija prepuna noviteta.  Naime, ove godine uz nakit Amas je pripremio i ljetne torbe, ručnike za plažu te genijalne sunčane naočale koje već nose hrvatske trendseterice.

“Kao velika ljubiteljica sunčanih naočala, ogromna želja mi je bila izraditi svoje naočale, te sam jako ponosna na ova tri unisex modela koji su zaista imaju super odjek, kupuju ih žene i muškarci”, kazala je dizajnerica Petra Mičić Garibović.

Naočale su vrhunske kvalitete, izrađene ručno u Hrvatskoj. Kao i do sada brend okuplja kreativce i hrvatske znalce, pa su svi modni dodaci napravljeni od ruku domaćih snaga.

Amas ljetna torba

Kako bi ljubiteljice brenda bile u potpunosti spremne za plažu, dizajnerica je kreirala i posebnu torbu od 100-postotnog panama pamuka u neutralnoj prljavo bijeloj boji s beige i plavim printom. “S obzirom na to da sam iz Zadra, jednostavno se uvijek vraćam moru, zato je i cijeli brend već godinama okrenut morskoj tematici. Valove i druge ljetne teme nacrtala je moja kći Zita, i tako je to završilo i na torbi”, otkrila je Petra.

Osim što je izrazito praktična, torba svojim dizajnom pristaje uz sve modne kombinacije i zasigurno će postati novi must have komad svih it cura.

torba

Amas nakit

Što se tiče nakita, ovo ljeto su favoriti Bella ogrlice i ankleti izrađeni na flaksu s biserima, sedefom i prirodnim kamenjem te srebrom, a posebna zanimljivost Bella modela je što je svaki model unikatan.

Amas modni dodaci mogu se naručiti putem internetske stranice www.amas-bijoux.com, putem društvenih mreža te u Amas poslovnicama u Falkensteiner Iadera hotelu u Punta skali, City Galeriji, Supernova Centru u Zadru, Fabrika na Visu, Croatia in a box – Rijeka i Take me home u Zagrebu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori