Mihano Momosa novom kolekcijom poziva da se prepustimo istinskoj ljubavi
Mihano Momosa novom kolekcijom poziva da se prepustimo istinskoj ljubavi

Mihano Momosa novom kolekcijom poziva da se
prepustimo istinskoj ljubavi

Ljubav. Kada ljubavi prilazimo otvorena srca, tada se događaju čarobna iskustva, ljubav koja ne traži ništa zauzvrat, ljubav koja traje i ljubav koja pomiče granice. Ponekad, ljubav nas poziva do mjesta na kojem želimo isključiti vanjsku buku i usmjeriti se na postojanje u sadašnjem trenutku i potrebu naše duše za povezivanjem. Ona dolazi iznutra, zajedno sa osjećajima ispunjenosti, sigurnosti, podrške, prihvaćanja i razumijevanja. Ona je u nama. Prepustite se i dopustite sebi da se zaljubite.

Mihailo Anušić, kreativni um koji stoji iza brenda Mihano Momosa poznat je po stvaranju kolekcija koje su kreirane ukorak s potrebama žena i pružaju joj točno ono što ona traži. Dizajner pristupa svakoj kolekciji s jednakom dozom entuzijazma, te se naglasak svake kolekcije stavlja na izražavanje individualnosti. Ponovo donosi kreacije u koje se iznova zaljubljujemo, pa ništa drugačije se nije dogodilo niti s novom kolekcijom Fall In Love.

Fall In Love

Ovo je nastavak na kolekciju Decennium, ali s dodatkom lakoće ljetnjeg povjetarca. Priznajemo, komadi koji su predstavljeni više su od fantazije. Duboko i iskreno smo se zaljubili u svaki od ponuđenih. Nova Mihano Momosa kolekcija zrači ljetnom harmonijom koju ćemo sa sobom ponijeti u jesen. Ove jeseni zaljubite se i vi. Neka se taj trenutak slabosti pretvori u snagu i neka ljetno sunce obasja vašu jesen. Zaljubite se. Istinski.

Kreativni direktor: Mihailo Anušić

Foto: Mihailo Anučić, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Makeup: Zlata Blagojević

Hair: Dalibor Vrtina Hair

Učitati još
Zatvori