Veliki uspjeh regionalnog dizajnera: Jared Leto za Vogue odjenuo Mihano Momosa total look
Veliki uspjeh regionalnog dizajnera: Jared Leto za Vogue odjenuo Mihano Momosa total look

Veliki uspjeh regionalnog dizajnera: Jared Leto za Vogue odjenuo Mihano Momosa total look

Hollywoodski glumac Jared Leto na našem je radaru od davnih dana, još otkad smo kao osnovnoškolke i tinejdžerke gledale seriju I to mi je neki život i patile za buntovnikom Jordanom. Otad je doživio nekoliko preobrazbi, što privatno, što stilski, a što glumački. Bio je nominiran u raznim kategorijama filmskih nagrada, pa čak i osvojio Oscara za ulogu u filmu Dobri dileri iz Dallasa 2014. godine. Ostvario je i zapaženu glazbenu karijeru s bendom Thirty Seconds to Mars. No nekako uz njega najviše vežemo vrlo osebujan i pamtljiv modni izričaj.

Jared se ne boji neobičnih i upečatljivih kreacija, krojeva, boja, modnih dodataka. Od svilenih odijela, preko perja i krzna pa sve do ogrtača, kaftana i haljina… Na crvenom tepihu smo ga mogli vidjeti u najluđim izdanjima, a dugi je niz godina i muza kuće Gucci te sjedi u prvim redovima revija najvećih dizajnera.

Jared Leto nosi Mihano Momosa odijelo

Zato i ne možemo zamisliti savršeniju osobu koja bi ponijela total look jednog od najpoznatijih regionalnih dizajnera Mihaila Anušića koji stoji iza brenda Mihano Momosa. Ovaj smo brend upisali u svoje modne knjige u najvećoj mjeri zbog fascinantnih vjenčanica kakve se ne viđaju često na našim prostorima. No personalizirani lookovi njegov su zaštitni znak u svakom modnom pogledu, kao i veliko trodimenzionalno cvijeće koja je postalo prepoznatljiv motiv na brojnim kreacijama.

Tako je upravo spomenuti cvijet u prvom planu na oversized plavom odijelu koje je Jared Leto nosio u najnovijem editorijalu za tursko izdanje magazina Vogue Man. Odijelo je iz kolekcije La Luna 2023.  Predimenzionirane linije i silueta, vibrantna nijansa plave boje i prepoznatljiv Jaredovi beauty look izgledaju istovremeno apstraktno i magično. Veliki je to uspjeh za srpskog dizajnera, a nakon ovog samo je nebo granica.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori