Brend Mihano Momosa stigao u Hrvatsku
Brend Mihano Momosa stigao u Hrvatsku

Brend Mihano Momosa stigao u Hrvatsku

Jedan od najpopularnijh brendova u regiji ekskluzivno je stigao u zagrebački salon vjenčanica i večernjih haljina ‘I DO weddings’ i tako otvorio svoja vrata hrvatskom tržištu. Mini kolekcija vjenčanih i svečanih haljina već je dostupna na ovoj mladenkama omiljenoj adresi u centru grada, a sigurni smo da će inovativni modeli oduševiti sve trentsetterice. 

Vlasnica salona Jasna Matok kaže kako je izrazito ponosna što je uspjela dovesti ove mega-popularne kreacije u naš glavni grad: ‘’smatram da brend poput Mihana Momose itekako treba biti dostupan u Zagrebu. Uvijek osluškujem želje svojih klijentica, a nakon puno godina iskustva i rada sa budućim mladenkama, i onima koje traže haljinu za neku drugu prigodu, vidim da u Hrvatskoj postoji veliki interes za high-end brendove. Mihano će sigurno pronaći svoje mjesto među našim modno osviještenim djevojkama i jedva čekam vidjeti gdje će nas ova divna suradnja dovesti. ‘’

Asimetrični dizajn i 3D ukrasi čine ovu kolekciju izrazito posebnom, a svaki model odiše određenom simbolikom. Light-motivi su cvjetovi i perje, a predivne, vibrantne boje pričaju snažnu priču o različitim aspektima ženske osobnosti. 

Modeli iz kolekcije bit će dostupni isključivo za prodaju, a svaka mladenka koja se želi istaknuti vjenčanim look-om zasigurno će pronaći nešto za sebe. Djevojke i žene koje traže posebnu haljinu za neku drugu prigodu, moći će birati između nekoliko atraktivnih modela različitih boja, duljina i krojeva. ‘’Sigurne smo da će ovi očaravajući krojevi pobuditi veliki interes naših klijentica i veselimo se stvaranju novih uspomena uz nove, posebne haljine’’, kažu iz I DO weddings.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori