Mango haljina koja se ekspresno rasprodala sada je ponovo dostupna u novoj boji
Mango haljina koja se ekspresno rasprodala sada je ponovo dostupna u novoj boji

Mango haljina koja se ekspresno rasprodala sada
je ponovo dostupna u novoj boji

Kada se prvi put pojavila ovog proljeća, Mango haljina postala je apsolutni hit na društvenim mrežama. Sigurno je se sjećate. Ljubičasta, dizajnirana na jedno rame s cut outom na struku, plisirana duž cijele haljine i asimetričnim rubom, Mangova haljina bila je svačiji izbor za sezonu vjenčanja i ostale svečane prilike. Nakon ljubičaste, došle su varijante u drugim romantičnim bojama poput roze i plave te sa žuto-zelenim uzorkom. Toliko se svima svidjela da je ubrzo nestala iz zaliha. Zato nas je obradovala vijest kako je sada ponovno dostupna u Mangu, ovaj put u božanstvenoj bijeloj boji.

mango haljina
mango haljina

Seksepilna, a elegantna

Nakon ljubičaste, ružičaste i plave, stigla je Mangova asimetrična haljina u bijeloj boji. S razlogom je ovaj model toliko popularan. Midi dužina ovo ljeto je u trendu, kao i bijela boja. Asimetrija u dizajnu je hit već neko vrijeme, a savršeno se uklapa u ovaj model. Pripijenost u gornjem dijelu i lepršavost u donjem, čine je istovremeno seksepilnom i profinjenom. Nije ni čudo da su je prozvali ultimativnom wedding guest haljinom.

mango haljina
mango haljina

Veseli nas što je sada dostupna ljetna varijanta u bijeloj boji, a dostupna je u svim veličinama, od XS do XL. Ne sumnjamo kako će se ubrzo rasprodati, tako da požurite ako želite osigurati svoju viralnu Mango haljinu.

mango haljina
99.99€

Foto: Mango, Instagram (@meryizeld)

Učitati još
Zatvori