Lykke otvorio novi gift shop u City Centeru one East
Lykke otvorio novi gift shop u City Centeru one East

Lykke otvorio novi gift shop u
City Centeru one East

Lykke, poznati brend hrvatskog nakita, otvorio je svoje drugo prodajno mjesto, čarobni gift shop smješten u srcu City Centera one East na etaži -1. Ovaj izniman projekt za izradu osmislila je talentirana arhitektica Tina Biloglav i Studio Tinel.

Lykke gift shop je mirisna oaza prepuna najljepših poklona i unikatnog personaliziranog nakita. Inspiriran ljepotom sezonskih radosti, Lykke donosi poseban koncept koji će očarati posjetitelje.

Lykke gift shop

Lykke u City Centeru one East

Očekuje vas iznimna ponuda koja će zadovoljiti svaki ukus. Osim prepoznatljivog Lykke nakita, na raspolaganju će biti i Risis nakit, izrađen od pravih cvjetova orhideje, te Royal Gardens ukrasne kutije s ružama i Lykka nakitom. Tu su i The Golden Spartan kozmetika za muškarce, Odeata keramičke božićne šalice i posudice za nakit, Starsilk svilene jastučnice, Jou Jou kozmetika za žene i drugi poznati brendovi koji garantiraju vrhunsku kvalitetu i originalnost.

Lykke gift shop
Lykke gift shop

Lykke posebnu pažnju posvećuje prilagodljivom pristupu kako bi osigurali da svatko doživi potpuno jedinstveno iskustvo, potičući sva osjetila. Napravljen s pažljivom izradom od visokokvalitetnog kirurškog čelika, ovaj hipoalergeni nakit prilagođava se čak i najosjetljivijoj koži. S obzirom na raznolike opcije, možete odabrati duljinu lančića, vrstu medaljona ili čak personalizirati svaki komad gravurom, čineći ga apsolutno jedinstvenim – baš poput osobe koja će ga nositi. Lykke nakit nije samo savršen dodatak za svakodnevne kombinacije, već istovremeno elegantan i funkcionalan za svečane i svakodnevne prigode.

Lykke nakit je, osim na novootvorenoj lokaciji, moguće pronaći i na webshopu te na adresi Petrinjska 28.

Lykke gift shop
Lykke gift shop
Lykke gift shop
Lykke gift shop

Foto: PR

Učitati još
Zatvori