Tri top haljine i jedno savršeno odijelo iz radionice hrvatskog brenda
Tri top haljine i jedno savršeno odijelo iz radionice hrvatskog brenda

Tri top haljine i jedno savršeno odijelo
iz radionice hrvatskog brenda

Modna marka Lokomotiva izbacila je novu kolekciju summer 23 i za nju snimila kampanju na predivnim Brijunima. Kampanju je fotografirala Sara B. Moritz, a u ulozi modela našle su se Andrea Jelić, digital designer te Lana Puljić, dizajnerica branda Lokomotiva. Kampanja dočarava chic ljetno poslijepodne, dokono i vruće, u vjerojatno najljepšem okruženju na Jadranu.

Lokomotiva je modnom kampanjom u prekrasnom i pomalo bajkovitom zelenilu Nacionalnog parka Brijuni dočarala poseban ljetni trenutak. Uhvatila je magiju mjesta i pokazala svu čar nove kolekcije, raskoš materijala i bogatstvo detalja odijela, kompleta i haljina.

 

lokomotiva-brijuni-12 2

Magično brijunsko poslijepodne

Vječni, a opet potpuno posebni i gotovo unikatni komadi uronjeni su u prirodu otočja koje je i samo poprilično čarobno i unikatno. Magično i vruće brijunsko poslijepodne doživljavamo kroz set filmičnih i pomalo nadrealnih isječaka. Neke scene dodatno su naglašene u postprodukciji korištenjem rozog filtera.

“Ljeto je čarobno godišnje doba, potpuno drugačije od ostatka godine, Brijuni su čarobni i potpuno drugačiji. Takva je i Lokomotivina ljetna kolekcija. Kreće od poznate točke pa svijet interpretira na svoj način. Rezultat su klasici s pomakom, posebna odjeća i poseban ljetni osjećaj. Jako sam ponosna na ovu kolekciju, mislim da sam uspjela u naumu da stvorim savršene ljetne komade koji se zapravo mogu nositi dugo u jesen, koji su bezvremenski, a opet tako prepoznatljivi i posebni.”, izjavila je Lana Puljić, dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva.

Novi twist vječnih komada

Nova je kolekcija za ljeto 2023. crno-bijela i u nijansama roze i zelene, a iz svakog se komada iščitava preciznost izrade i versatilnost detalja. Materijali su, kao i uvijek, najviše kvalitete, a dizajnerica Lana Puljić je za ovu kolekciju koristila svilu, čipku, lan i vunu u posebnom laganijem ljetnom pletu.

 

Novom kolekcijom Lokomotiva dodaje zanimljiv twist klasicima kao što su odijelo, slip haljina, puf haljina ili ljetna bijela lanena haljina. Svaki komad u sebi nosi neki od Lokomotivinih prepoznatljivih elementa poput ispletenih naramenica, kopči, izreza ili prozirne čipke. Detalji ispletenih trakica nastali su u suradnji s Majom Miletić iz studija Mammii, a dojam stylinga zaokružuju i sjajne naočale iz optike Oculto.

Ove jeseni sve ljubitelje Lokomotive razveselit će nova redizajnirana web stranica, a do tada kolekciju mogu vidjeti, isprobati i kupiti u Lokomotiva atelieru u Bauerovoj 22 u Zagrebu.

Sve dodatne informacije zatražite na Lokomotivinom instagramu.

Učitati još
Zatvori