Statement nakit koji će unijeti idealnu dozu glamura u vaše kombinacije
Statement nakit koji će unijeti idealnu dozu glamura u vaše kombinacije

Statement nakit koji će unijeti idealnu
dozu glamura u vaše kombinacije

Ako ljeti nešto ne volimo to je previše razmišljati o odjeći i tome što ćemo nositi. Zato uvijek naginjemo provjerenim kombinacijama u kojima se najbolje osjećamo i uz koje nam sve pristaje. Kombinacijama od cool materijala i u vječnim krojevima u kojima možemo provesti vrijeme od jutra do večeri. Tako nešto naravno uvijek priziva dodatni ‘upgrade’ ukoliko taj dan ili tu večer želimo privući pažnju, ili ako naprosto volimo ostavljati dojam.

U tom slučaju pomno birani nakit igra ključnu ulogu i uistinu može transformirati cijeli look samo nekoliko sekundi. Zato volimo birati poznati brend Zaks koji u svojoj ponudi uz klasiku ima i upečatljive komade koji mogu ‘nositi’ cijelu odjevnu kombinaciju. Za ovo ljeto on dolazi u kombinaciji zlata i boja.

Poklonite komad nakita – sebi

Svakodnevno svi imamo niz uloga koje ispunjavamo i zato je dovoljan samo trenutak da se osvrnemo i zahvalimo samima sebi na svemu što smo ostvarili, osobito za vrijeme dugih ljetnih odmora za koje slobodno možete reći kako ste ih zaslužili. Zahvalnost možete postići kroz maleni dnevni ritual poput kave ili ručka na koji ćete se sami izvesti, ali i kroz trajnu uspomenu poput komada Zaks nakita koji ćete sami sebi pokloniti.

Statement zlatni nakit, glamurozni dizajn i eklektične boje emajla ono su što ovo ljeto privlači pažnju u ponudi Zaks nakita. Naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice u ovom stilu i dizajnu tako lako pristaju upravo svim kombinacijama koje preferiramo u dnevnim i svečanim prigodama. Bijela slip haljina ili dominantna haljina u boji, nakit prožet Zaks vječnom elegancijom i bojama uvijek će unijeti dozu glamura.

Doza glamura svaki dan

Zašto bi ovakav nakit čuvali isključivo za posebne prilike kad u njemu možete uživati svaki dan? Iako će se savršeno nadopunjavati na raskoš, lako ga je nositi uz običan bijeli t-shirt ili jeans. Jednostavno volimo kada se glamur spaja s casual klasikom, a ovi Zaks modeli poslati će jasnu poruku o ženi koja ih nosi. Ženi koja prvenstveno voli sebe, zna se staviti na prvo mjesto i svjesna je ljepote svakodnevice. Poanta života je, kao i mode i stila, uživati u malim stvarima. Detaljima koji će nam uljepšati svaki trenutak.

Zato zavirite u Zaks ponudu za ovu sezonu u kojoj je naglasak na zlatu, upečatljivom dizajnu i bojama, i poklonite si upravo onaj komad koji će svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom. Istražite ponudu nakita na Zaks web shopu i u poslovnicama te ostvarite 35% popusta na zlatni i dijamantni nakit.

Učitati još
Zatvori