Prošli smo sva ljetna sniženja i izdvojili bestseller komade vrijedne kupnje
Prošli smo sva ljetna sniženja i izdvojili bestseller komade vrijedne kupnje

Prošli smo sva ljetna sniženja i izdvojili
bestseller komade vrijedne kupnje

Nije tajna da su sezonska sniženja službeno krenula. H&M i Mango su otvorili sezonu ljetnih popusta, a nakon dugo iščekivanja se pridružila i Zara. Sve spomenute popuste smo već prenijeli i izdvojili modne favorite. Sada su na red stigli i ostali high street i high end brendovi. Massimo Dutti, COS, GANNI, Aritzia, ALIGNE i & other stories su svi poznati po atraktivnim, ali skupljim modnim komadima. No, baš sada je savršeni timing da investirate u ove staple komade koji će vam služiti kroz cijelu godinu. Mi smo prošli cijelo sniženje i vama servirali top izbore za ljeto i cijelu godinu. Od svakodnevnih capsule komada, do upečatljivih trendi kreacija – sve top fashion picks otkrivamo u nastavku.

Massimo Dutti

Sestrinski brend jako poznatog high street diva Zare, Massimo Dutti brend karakteriziraju kvalitetni, profinjeni i ženstveni komadi. Oni uz pomoć aktualnih trendova kreiraju svakodnevne i formalne komade koji odišu suptilnim luksuzom i elegancijom. Lanene i pletene kreacije su im jako popularne, dok su iconic kožne torbice isprepletenog dizajna te brojne cipele svjetski poznati favoriti. Isto tako, dom su bezvremenskih komada savršenih krojeva i pomno izabranih materijala.

COS

Slično kao i Massimo Dutti, COS je također brend koji cijeni kvalitetu dizajna i materijala te u prvi plan stavlja svoje timeless modne klasike. Njihove bijele majice, maxi lepršave haljine te trendi torbice su popularni izbori na sceni. Osim toga imaju i fora modne dodatke te upečatljive badiće. Sve u svemu, posjetite COS popust, nećete se razočarati.

& other stories

Mala sestra high street brenda H&M, & other stories nema svoju fizičku trgovinu u Hrvatskoj, ali to vas ne bi trebalo zaustaviti. Njihove odjevne komade možete kupovati online, a zbog svoje bogate i trendi ponude mi vam snažno savjetujemo da to učinite. Kao i svi dućani na popisu, & other stories modnu ponudu krase kvalitetni, luksuzni i šarmantni komadi koji prate trendove. Imaju idealan izbor svečanih haljina, poslovnih kompletića, ali i svakodnevnih statement komada.

Aritzia

Modni favorit Amerikanaca i jedan od it brendova na trenutnoj sceni, Aritzia je svoju slavu digla u nebesa kroz pametnu business strategiju, razne poznate ambasadore, ali i trendi odjevne izbore. Njihov fokus uvijek je bio na chic sportskoj odjeći i loungewearu, a ultimativni bestseller upravo je Aritzia bodi. No kroz vrijeme su krenuli lansirati i divne lanene haljine, elegantna ženska odijela te fora modne dodatke. Provjerite što sve krije Aritzia ljetno sniženje.

GANNI

Ne vjerujemo kako je potrebno predstavljati iconic GANNI brend. Dovoljno je reći da dolazi iz jedne od najpopularnijih europskih modnih prijestolnica – Copenhagena. Ako ste ljubitelji statement razigranih komada i raznih printova, GANNI je savršena modna destinacija za vas, a upravo imaju ljetno sniženje s popustima i do 50%. Birajte maxi haljine, popularne balerinke i torbice ili pletene topiće s njihovim logom.

ALIGNE

ALIGNE je jedno od novih i svježih lica na fashion sceni. Londonski brend se pridružio u 2020., a otada izvrsno kreira i lansira svoje sezonske kolekcije. U ALIGNE komadima lako je vidjeti utjecaj ključnih trendova, oštrih linija i kvalitetne izrade. Svaka kreacija izgleda kao da je luxury komad, no cijene su vrlo primamljive i pristupačne. Samo pogledajte kakvi dizajni krase ALIGNE ljetno sniženje.

Foto: GANNI, Aritzia, & other stories, COS, Massimo Dutti, ALIGNE, Instagram (@hey_irma )

Učitati još
Zatvori