Ljetno sniženje u Zari samo što nije počelo! Otkrijte kada, a mi izdvajamo neke već snižene ljetne komade
Ljetno sniženje u Zari samo što nije počelo! Otkrijte kada, a mi izdvajamo neke već snižene ljetne komade

Ljetno sniženje u Zari samo što nije počelo! Otkrijte kada, a mi izdvajamo neke već snižene ljetne komade

Ljeto samo što nije stiglo – po kalendaru, ali i po temperaturama. Prelaskom u novu sezonu neprestano razmišljamo o osvježenju ormara i kupnji nove ljetne odjeće (i obuće te modnih dodataka). Shopping je jedna od onih aktivnosti za koju ne trebamo puno izgovora, a popust je idealan razlog. Sada se bliži kultno Zara ljetno sniženje – a mi smo saznali i kada.

ZARA ljetno sniženje naslovna
ZARA ljetno sniženje naslovna

Sniženje u Zari

Čak i ako ste već kupili neki trendi kupaći kostim u zelenoj nijansi, pronašli savršene bermude, majice s printom, crvene balerinke ili štikle s ukrasnim cvijetom, uvijek postoji dobar razlog za mega shopping u Zari. Veliki sezonski popusti, koji znaju ići i do 70%, su svakako jedan od njih.

A kada dođe lipanj, glavno pitanje među modnim entuzijastima glasi “Kada kreće ljetno sniženje u Zari?” Kako ne bismo morali sate provoditi u redovima unutar Zara trgovina, mi se uvijek volimo kvalitetno pripremiti i osigurati si ključne ljetne komade. Naša priprema uključuje spremanje omiljenih Zara komada na listu favorita ili u košaricu na aplikaciji. A ako vas zanimaju još neki zanimljivi i tajni Zara trikovi, sve ih možete pronaći u ovom članku.

U mnogim trgovinama poznatih brendova veliko ljetno sniženje obično počinje početkom lipnja, ali ne i u lancu trgovina španjolske tvrtke Inditex. Iako je najveći interes za odjeću i modne dodatke s Zara potpisom, popularni high street brend ipak zadnji započinje svoje sniženje. Šećer na kraju!

Zara ljetno sniženje

Kada je Dan D?

Budući da je Zara jedna od naših omiljenih shopping destinacija, sezonsko sniženje u njezinim trgovinama nas tjera da kreiramo ultimativnu shopping listu. Popis esencijalnih komada za ljeto 2024. Ljetno sniženje posebno je značajno jer na popustu uvijek možete ugrabiti statement komade koji traju više sezona, ili pak kupiti basic odjeću poput bijelih majica, poslovnih hlača i klasičnih širokih traperica.

Sniženje uvijek počinje prvo na njihovoj mobilnoj aplikaciji, kada je bitno imati brze prste i biti adekvatno pripremljen. No, ponuda u trgovinama je puno opsežnija, a neke komade možete pronaći samo u određenim trgovinama.

Zara ljetno sniženje
Zara ljetno sniženje

Zara sniženje prvo kreće na aplikaciji

Kada je riječ o datumu početka sniženja, po našim pretpostavkama i internetskom istraživanju vjerujemo da će ove godine Zara sniženje započeti početkom srpnja.

Vodimo se dosadašnjim iskustvom te se unaprijed pripremamo i odabiremo svoje favorite za ljeto 2024.

Već sniženi ljetni komadi

Pored sezonskog sniženja, Zara nudi i tjedne popuste na određene odjevne komade. Tako svakog tjedna možete pronaći neke fora komade po privlačnim sniženim cijenama. A ako ne možete dočekati početak sezonskog sniženja, mi izdvajamo najdivnije komade koji su upravo dostupni na Zara stranici, a po sniženim cijenama.

*Tekst preuzet s Journal.rs*

Foto: Zara / Instagram (@zara)

Učitati još
Zatvori