Nova runda sniženja u Zari! Cijene su još niže. Izdvajamo 75 trendi komada ispod 10 eura
Nova runda sniženja u Zari! Cijene su još niže. Izdvajamo 75 trendi komada ispod 10 eura

Nova runda sniženja u Zari! Cijene su još niže. Izdvajamo 75 trendi komada ispod 10 eura

Četvrtak je stigao, a to znači dvije stvari. Bliži nam se vikend, a obožavana Zara je upravo imala još jednu rundu spuštanja cijena na već snižene odjevne komade i modne dodatke. Sukladno tome, mi smo se odmah bacili na posao i za vas izdvojili trendi i svestrane modne izbore po cijeni do 10 eura. Neki će vam poslužiti u aktualnim ljetnim danima, dok su drugi nosivi kroz cijelu godinu. Traperice, badići, pletene veste i svakojake haljine te topići našli su se na Zara sniženju i našoj wish listi. Ne znamo za vas, ali nama zvuči isplativo – dok god ne kupujemo stihijski.

zara sniženje

Što kupiti na Zarinom ljetnom sniženju?

Na ovosezonskom Zarinom sniženju možete pronaći razne komade iz kolekcije proljeće/ljeto po puno povoljnijim cijenama. Kada je riječ o rasprodajama, preporučujemo kupiti samo komade koje stvarno želite da spriječite kupnju nepotrebne odjeće koju nećete nositi. Znamo da niske cijene nekad znaju povući i često završimo sa stvarima koje kupimo samo jer su jeftinije, a onda ih nikada ne nosimo. Zato se fokusirajte na komade koje biste svakako kupili jer će ih biti još slađe ugrabiti na sniženju.

Zarina ponuda je bogata ljetnim trendovima, bezvremenskim klasicima, ali i nekim zimskim hitovima. Na ljetnom sniženju uvijek je dobro ugrabiti komade poput lepršavih ljetnih mini i maxi haljina te kombinezona kojih Zara ima u pregršt trendi boja i uzoraka. I bilo da tražite party haljinu ili haljinu za plažu, Zara u tom pogledu nikada ne razočara.

Idealno vrijeme za opskrbu basic komadima

Onoga čega nikada neće biti previše, a na ljetnim sniženjima ih pronalazimo na najnižim cijenama su topovi i obične pamučne majice. Ovo ljeto in su bijeli topovi koje na Zarinom ljetnom sniženju možete kupiti i za manje od 7 eura. Isto tako, sada je idealno vrijeme za kupnju novih traperica jer se cijene spuštaju do 10 eura. Zara ima odlične modele traperica i hlača od kojih ne možemo odabrati najdraže, a tu su i basic veste bez kojih ne možemo živjeti u hladnim mjesecima. Ako još uvijek niste obnovili ljetnu garderobu, Zara ima i prekrasne suknje mini i maxi duljina. Sve od boho stila do elegantnih suknji s printom. Njih možete kombinirati s espadrilama koje smo izdvojili.

Osvježite garderobu

Osim odjeće i obuće, izdvojili smo i modne dodatke poput torbi, badića, šilterica i svilenih marama. Cijene modnih dodataka spuštaju se i do 4 eura, tako da je sada savršeno vrijeme za osvježiti outfit novim statement dodatkom ili trendi torbicom. U nastavku smo izdvojili trendi i svestrane modne komade na ljetnom sniženju koji koštaju manje od 10 eura. Možemo reći kako je Zara ljetno sniženje bolje nego ikad.

Sve snižene komade potražite na Zara online stranici ili u Zara trgovini.

Foto: Zara, Instagram

Učitati još
Zatvori