H&M ima sniženje na preslatke božićne spavaćice i donje rublje
H&M ima sniženje na preslatke božićne spavaćice i donje rublje

H&M ima sniženje na preslatke
božićne spavaćice i donje rublje

Blagdansko doba nam se polako bliži, a to znači samo jedno – pripremiti garderobu za sve prigode. Iako nam je fokus na party kolekcijama i modnim detaljima koji nam trebaju za evente, uvijek su nam potrebne stylish spavaćice i donje roblje. H&M u svojoj blagdanskoj kolekciji na sniženju nudi prekrasne spavaćice i donje rublje u kojima jedva čekamo dočekati blagdane. Riječ je o modnim detaljima koji su idealan odabir i kao božićni pokloni koji će razveseliti vaše najmilije. U nastavku pogledajte najljepše modele koji će vas sigurno odmah osvojiti.

Božićne spavaćice u kojima ćete željeti provesti cijele blagdane

Božić nam je omiljeni blagdan, a božićno vrijeme povezujemo s brojnim asocijacijama. Naime, ono nas veže za posebne uspomene, djetinjstvo, cozy atmosferu, omiljene filmove…Božićno jutro želimo dočekati u zimskoj atmosferi s preslatkim spavaćicama u uzorcima koji estetski odgovaraju božićnoj atmosferi. H&M u novoj kolekciji nudi upravo to, a neke od najljepših komada možete uloviti po vrlo pristupačnim cijenama. Ako pak ne želite sebi kupiti spavaćicu ili donje rublje, onda vam mogu poslužiti kao inspiracija za božićne poklone.

Pronaći odgovarajuće božićne poklone je teško i zamorno. Često se dovedemo do situacije kako to trebamo obaviti u zadnji tren i onda ne znam što odabrati. Ove godine na vrijeme si osigurajte poklone za vaše najmilije i iskoristite popuste koji nam se bliže. U ponudi su karirane crvene i zelene spavaćice, ogrtači fluffy materijala, crveno i crno donje rublje i ostatak kolekcije koji možete pogledati ovdje. Što god odlučili, nećete pogriješiti jer je riječ o detaljima koji će se uvijek nositi za vrijeme blagdanskog razdoblja. Inspiracije za poklone vam neće nedostajati, a budite brzi i ugrabite vaše komade na vrijeme.

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori