7 savršenih: Cool odjevni predmeti za party
7 savršenih: Cool odjevni predmeti za party

7 savršenih: Cool odjevni
predmeti za party

Vremenski smo ušli u studeni, nećemo se ni okrenuti, a doći će vrijeme blagdana, božićnih domjenaka, evenata, a na kraju i same večeri dočeka Nove godine. To su dani u kojima posebnu vrstu pažnje poklanjamo našim outfitima i želimo biti posebno dotjerani. Kako biste na vrijeme nabavili adekvatne komade, potrebno je već sada krenuti u potragu. High street brendovi su već izbacili nove party kolekcije, a mi moramo priznati kako zaista ima glamuroznih komada koje jedva čekamo nositi.

Glitteri i metalizirani komadi su lajtmotiv party kolekcija

S obzirom na to kako smo posljednjih godina bili primorani biti kod kuće i još se nismo navikli na zabave u pravom smislu riječi, vrijeme je za uložiti u glamurozan komad. Zaboravite na minimalizam i clean estetiku, ove zime u modi su upečatljivi party komadi. Bilo da je riječ o crnoj varijanti ili pak u boji, kombinacija bez glittera i štrasa je gotovo nemoguća. Metalizirane komade nosimo cijelo vrijeme i o njima smo već pisali, a osim njih, došle su nam razne party verzije.

Kako kombinirati party detalje?

Kada govorimo o kombiniranju glamuroznih, party detalja, nema pravila. Modni naglasak ove zime je na bojama, uzorcima i color blocking kombinacijama pa u tom smislu što god odabrali, nećete pogriješiti. Ako pak želite biti sigurni i imati basic kombinaciju, predlažemo crno. Crna mini haljina sa štrasom u kombinaciji na elegantne salonke će vas učiniti pravom party divom uz minimalan trud.

Za one nešto hrabrije, predlažemo duge party haljine u kombinaciji sa salonkama na petu ili sandalama. Crop top s glitterima je odličan odabir na žensko odijelo, a kao završni match možete obući metalizirane čizme. U nastavku izdvajamo 7 savršenih party komada koje možete nositi odmah ili ih spremiti za važne događaje. Budite hrabri i poigrajte se modom na pravi način ove jeseni i zime.

stine goya
zara
zara
zara
rotate birger christensen
rotate birger christensen
h&m

Foto: Instagram, Zara, H&M, Stine Goya, Rotate Birger Christensen

Učitati još
Zatvori