Prvi pogled na genijalnog Timothéeja Chalameta u novom filmu Luce Guadagnina

Prvi pogled na genijalnog Timothéeja
Chalameta u novom filmu Luce Guadagnina

Indie film Call Me By Your Name do danas nam je jedan od omiljenih filmova novijeg datuma čija je estetika odlična uvertira u toplo ljeto pred nama. Isti je širu javnost upoznao sa Timothéejem Chalametom, nevjerojatno talentiranim mladim glumcem koji je ubrzo postao miljenik publike, ali i kritike koja mu je prišila etiketu nadolazeće glumačke zvijezde i novog predvodnika mlađe generacije glumaca u Hollywoodu. Gledali smo ga u drugim odličnim filmskim ostvarenjima u gdinama koje su uslijedile, ali posebno nas je razveselila vijest da će ponovno surađivati s redateljem navedenog hita, Lucom Guadagninom.

Sad smo dobili i prvi pogled na film Bones and All!

Prvi je to Guadagninov film snimljen u SAD-u. Radnja prati mladu djevojku (Taylor Russell) i mladića (Chalamet), oboje s margina društva, koji se upoznaju i odluče zajedno proputovati kilometre i kilometre po Reganovoj Americi. Međutim, unatoč svim nastojanjima, ne mogu pobjeći prošlosti, piše Deadline. Prvu fotku iz filma objavila je na Instagramu talijanska produkcijska kuća The Apartment Pictures koja radi na produkciji filma.

U filmu glume i Mark Rylance, Andre Holland, Chloe Sevigny, Michael Stuhlbarg i Jessica Harper. Još uvijek nema službeni datum premijere, ali ne sumnjamo da ćemo pohrliti u kina jednom kad film napokon izađe.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori