Nova kolekcija domaćeg brenda: Udobni i stylish komadi u kojima bismo proveli cijelu jesen i zimu
Nova kolekcija domaćeg brenda: Udobni i stylish komadi u kojima bismo proveli cijelu jesen i zimu

Nova kolekcija domaćeg brenda: Udobni i stylish komadi u kojima bismo proveli cijelu jesen i zimu

U svijetu u kojem se brzina čini bitnijom od svega, Galeb vas u novoj kampanji vodi na nevjerojatno putovanje koje slavi ljubav prema prirodi i životu. Vodeći se filozofijom ‘manje je više’, stvorena je nova kolekcija koja predstavlja spoj prirodnih materijala i suvremenog dizajna. Istraživanje ljepote prirode i njezine harmonije postalo je inspiracija za svaki komad u ovoj kolekciji kao odgovor na potrebu za održivom modom koja se temelji na visokoj kvaliteti i udobnosti.

A može li kampiranje biti spoj stila i udobnosti? S novom kampanjom domaćeg brenda Galeb, pod objektivom Maje Kljajić upravo to postaje stvarnost. Ove sezone, Claudia Antičević, Drago Pezić i David Čuljak pokazali su nam kako kampiranje nije samo avantura u divljini, već i prilika za istinsko modno izražavanje.

Galeb

Veza s prirodom

Kolekcija je prožeta nježnim zelenim i smeđim tonovima stvarajući harmoniju s prirodom. A široki izbor krojeva i neutralne palete boja, kombinirane su raznim printevima prirodnih motiva. Vladavina točkica se nastavlja i ove sezone. Jednostavnost i razigranost točkastog uzorka dali su efektan izgled jesenskim pidžamama za ležernu eleganciju.

Udobnost muških i ženskih pidžama ove sezone osvaja dio vaših ormara, ali i poziva na sjedinjenje s prirodom i uživanje u pravim vrijednostima života. Iskra prirode upletena u svaku nit ove kolekcije pruža udobnost na svakom koraku vašeg putovanja.

Galeb

Materijali, poput visokokvalitetnog pamuka, osiguravaju trajnost, čineći cozy dio vaše garderobe dugotrajnim. Uz udobnost kao imperativ u zimskim danima, omiljeni komadi iz nove kolekcije postaju naši partneri u svakodnevnom životu i nisu rezervirani samo za spavanje, već i za druge ležerne aktivnosti poput boravka u prirodi. Budući da je danas sve veći luksuz izdvojiti vrijeme za sebe i maksimalno opuštanje bez ometanja, nije ni čudo koliko žudimo za takvim momentima, a za to je važna i odjeća u kojoj ćemo se baš tako osjećati.

U Galebovoj novoj kolekciji posebno se ističe ženski komplet pidžame na kopčanje u kojem komotno uz pokoji modni dodatak možete izaći iz kuće.

Galeb

Gdje moda i udobnost postaju jedno

Privlačan spoj klasičnih krojeva, najnovijih trendova, kvalitete izrade i prirodnih materijala, pidžame, donje rublje i trenirke iz nove kolekcije domaćeg brenda Galeb čine raskošnu modnu priču.

Pidžame su stvorene za sve one slobodne trenutke opuštanja. Donje rublje će pak biti najugodniji početak svakodnevnih kombinacija. U potrazi za savršenim modelima donjeg rublja, udobnost je najvažniji element, iako će našu pažnju nerijetko privući i oni efektni. Zato je Galeb spojio udobne materijale i moderne krojeve s privlačnim dizajnom.

U crnoj boji, donje rublje ističe se materijalima poput finog pamuka nadograđenog senzualnom čipkom. Svaki od modela jednostavnog je i privlačnog kroja koji uvijek tražimo u donjem rublju.

Galeb
Galeb

Kao odgovor na potragu za najboljom vikend uniformom, Galeb donosi nove modele ležernih trenirki. Uz ženske modele u nježnoj bež nijansi, nova kolekcija donosi muške modele u kombinaciji sive i crne boje. A sweatshirt majicama Galeb je ovom sasvim jednostavnom sportskom modelu dao trendi izgled.

Leopard wild

Za one koji pak traže dodir divlje prirode, Galeb donosi pidžame i donje rublje u leopard printu. Ovaj vječni, uvijek popularni uzorak odražava snagu, moć, atraktivnost i odvažnost.

Galeb

Naglašava snažnu ženu koja je spremna istraživati divljinu i živjeti punim plućima. Kolekcija inspirirana kraljem animalnih printeva ove sezone bit će poželjan homewear odabir koji se lako transformira iz kućnog u večernji outfit.

U središtu nove kolekcije posvećene udobnim modelima istaknule su se pamučne tajice i bodi leopard uzorka koji odlično izgledaju u spoju s omiljenim neutralnim bojama ako želite opušteno izadnje u kojima nigdje nećete proći nezamijećeno.

Galeb

Galeb proizvodi su stvoreni s ciljem da vas prate na vašim putovanjima i istraživanjima kroz kvalitetu i održivost. U svijetu gdje je manje doista više, Galeb nas inspirira da svoj život usmjerimo prema pravim vrijednostima – uživanju i zdravom načinu života.

Posjetite Galeb prodavaonicu ili webshop i zakoračite na putovanje koje slavi ljubav prema životu, udobnosti i održivosti.

Galeb

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori