Modna ikona 90-ih zvijezda je Chanelovog spota za novu famoznu kolekciju
Modna ikona 90-ih zvijezda je Chanelovog spota za novu famoznu kolekciju

Modna ikona 90-ih zvijezda je Chanelovog
spota za novu famoznu kolekciju

Chanel je upravo predstavio novu haute couture kolekciju za jesen/zimu 2023./2024. Najavili su je kratkim filmom u kojem je glavna zvijezda Vanessa Paradis, modna ikona 90-ih. Film je režirao Karim Sadli, a on potpisuje i fotografije kampanje. Kolekciju, pak, potpisuje dizajnerica Virginie Viard koja je na poziciji kreativne direktorice Chanela od 2019. godine.

Ovom kolekcijom ona je željela prikazati kontrast i ravnotežu. Prikazuje emotivnu, ali i smionu Parižanku koju utjelovljuje Vanessa Paradis, koja je i ambasadorica brenda.

I ovu kolekciju krase klasične Chanel linije i materijali. Osim svakodnevnih kombinacija, nosivih u bilo koje doba dana ili noći, tu su i duge haljine. Film i fotografije snimljeni su u noćnom Parizu, upravo kada je taj grad najromantičniji i savršena kulisa za predstavljanje nove kolekcije.

Nova kolekcija zaista utjelovljuje taj duh Parižanke koja nikada ne izgleda kao da se previše trudi, a uvijek izgleda famozno. Na reviji se moglo vidjeti klasičnih struktura kao i materijala po kojima je Chanel poznat. Tu su co-ord setovi, ali i raskošne večernje haljine. Također, kroz kolekciju se provlači i motiv cvijeća koji komadima daje onu dozu romantike o kakvoj mislimo kada se sjetimo Pariza.

Chanel
Chanel
Chanel
Chanel

Jedna od ljepših kolekcija

Čini nam se da je Chanel ovom kolekcijom uspio zadržati svoju elegenaciju, ali i svemu dodati moderni touch. Modeli su na nogama nosili njihov poznati model cipela koji ima vrh u drugoj boji. Konkretno, sada su nosile one sa zlatnim vrhom ili s lakiranim crnim vrhom. To je još jedna doza elegancije koja uvijek izgleda dobro, a nosiva bez obzira na to kojoj dobnoj skupini pripadate.

chanel
chanel
chanel
chanel
chanel
chanel
chanel

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori