Pronašli smo ponudu brendova kojoj nećete odoljeti na putu do južnih destinacija
Pronašli smo ponudu brendova kojoj nećete odoljeti na putu do južnih destinacija

Pronašli smo ponudu brendova kojoj nećete odoljeti na putu do južnih destinacija

Road trip je postao zaštitni znak millenials generacije – oni više ne lete, oni voze do željenih destinacija. Prema istraživanjima, 85 posto milenijalaca želi putovati na mjesta gdje mogu uroniti u lokalnu kulturu. Ovo je veći postotak u usporedbi s drugim generacijama, s prosjekom od 81%. Bilo da ste dio ovog novog trenda ili jednostavno volite uživati u prostranstvu ceste i krajolika, ako ste ovog ljeta naumili autocestom se spustiti do južnijih destinacija regije – preporučujemo da na pauzu stanete u AVA SHOPPING PARK kod Robne kuće IKEA nadomak Beograda.

AVA SHOPPING PARK u Srbiji

Pronašli smo tamo sjajnu ponudu i odličan balans popusta i kvalitete, a posebno brendova koji pokrivaju viši cjenovni rang: Lacoste, Fratelli, XYZ, Napapijri. Dobili smo i dojave od sportaša da ćete baš u ovom shopping parku naći odličnu sportsku opremu do 50% nižoj cijeni, a često će vas obradovati dodatni popusti koji mogu biti i oko 20%! I ne samo to – mnogi komadi brendova Under Armour, Nike, Adidas i Converse mogu se naći samo u ovim prodajnim lokalima, a ne i u gradu. Odlično, zar ne?

AVA Shopping Park

Ako vam nedostaje poneki modni detalj za summer beach look, Optiplaza, Africa i s.Oliver će vas iznenaditi širokom ponudom i kreativnim rješenjima.

Dok pauzirate i ujedno sebi radite izvrsni shopping ugođaj, Starbucks vas čeka s ljetnom ponudom kava i osvježenja, za klopu tu su KFC i restoran Balkan.

Ostavite mjesta u putnim torbama i zaustavite se u AVA Shopping Parku, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori