Shopping lista za Valentinovo: Najbolji pokloni za nju i njega
Shopping lista za Valentinovo: Najbolji pokloni za nju i njega

Shopping lista za Valentinovo:
Najbolji pokloni za nju i njega

Dan zaljubljenih je jedan on najiščekivanijih dana u godini, a omiljen je zato što tada svojim najdražim ljudima jasno pokazujemo koliko nam je do njih stalo. Iako se slažemo da se ljubav može i treba iskazivati svakoga dana, jako volimo svoje male rituale za Valentinovo. Valentinovo je izvrsna prilika za romantični izlazak u dvoje, a radost biranja i primanja poklona znači nam puno više od materijalne vrijednosti.

I dok su neki već kupili poklone i odlučili gdje će provesti Valentinovo, dio nas svoj idealan poklon za najdražu osobu tek treba pronaći. Kako bismo vam olakšali odabir savršenog dara, složili smo listu bezvremenskih i nosivih komada za žene i muškarce i podijelili ih u nekoliko kategorija.

Modni dodaci, nakit i donje rublje već su tradicionalno omiljene kategorije poklona koje volimo darovati svojim voljenima povodom Valentinova. Svaki komad je pomno odabran, a na popisu će se naći nešto za svačiji ukus i svaki budget.

Modni dodaci za nju

Dobro odabrani modni dodaci koji se uklapaju u osobni stil jedan su od najboljih poklona koji će se pamtiti i nositi još jako dugo. Zgodna torbica i novčanik nosit će se godinama, baš kao i dobar remen. U ovoj je kategoriji i vječni klasik, ručni sat, uvijek atraktivan poklon koji je dijelu pripadnica ljepšeg spola ujedno i nakit.

Naš prijedlog sjajnih bezvremenskih torbica su sjajna crvena crossbody kožna torba Patrizia Pepe koja će plijeniti pažnju kamo god krenuli, kao i elegantna i praktična kožna torba Pinko koja je savršena za svaki dan, od jutra do večeri. Tu je još i slatka crossbody torbica Guess u obliku srca koja govori o ljubavi više od tisuću riječi.

Answear Valentinovo

Čvrst i dovoljno velik novčanik u koji stanu sve kartice, dokumenti i novac je poklon koji će godinama biti u funkciji. Crveni kožni novčanik Furla ispunjava sve ove uvjete, a usto se za ovu boju od davnina vjeruje da simbolizira ljubav, a u život privlači bogatstvo i obilje.

Answear Valentinovo novčanik

Još jedan od vječnih poklona je dobar remen, a crveni kožni remen Tommy Hilfiger istaknut će ono najbolje na svakoj figuri. Vječni klasik, ručni sat, poklon je s kojim nikad nećete pogriješiti, a mi smo odabrali dva posebna – crveni sat Emporio Armani koji donosi decentan sjaj i srebrni elegantni sat BOSS uz kojeg dobivate i crni etui za kartice.

Answear satovi Valentinovo

Nakit za nju

Poklanjanje nakita je od davnih vremena simbol ljubavi. Profinjena srebrna ogrlica No More može se nositi svaki dan i u svim prilikama, a uklopit će se u svaki stil. Pronašli smo i sjajne srebrne naušnice Tous u obliku medvjedića kojima se najbolje može iskazati privrženost i nježnost. Ako volite hrabrije odabire i poruke, tu su i naušnice Swarovski UNA u obliku srca, kako i naušnice Kate Spade s raskošnim crvenim srcima.

Answear nakit srebrni Valentinovo
Answear nakit srce Valentinovo

Donje rublje za nju

Ljubav i donje rublje idu zajedno, jer ništa tako dobro ne komunicira zaljubljenost i strast. Činjenica je da svaka žena u svojoj ladici s donjim rubljem želi imati posebno fine i zavodljive komade rublja pa je ovo uvijek sjajan poklon.

Korzet koji savršeno pristaje odavno je must have svake žene. Mi vam predlažemo korzet Guess izrađen od fine crne čipke i ukrašen zlatnim kopčicama, uz koji izvrsno idu crne čipkane brazilke Guess.

Jedan od ključnih komada je svakako i body. Naš je odabir body HUGO izrađen od crne čipke i ukrašen crvenim detaljima.

Answear donje rublje Valentinovo

Spavaćica u kojoj se osjećate posebno, još je jedan od važnih komada. Jedna takva je i crna zavodljiva spavaćica Emporio Armani Underwear. Drugi naš izbor je elegantni komplet spavaćice i ogrtača Answear Lab koji daje profinjen izgled, udobnost i toplinu.

Answear spavaćica Valentinovo

Malo se stvari može mjeriti s finom čipkom. Grudnjak Undress Code Adore Bra u kombinaciji s gaćicama Undress Code Adore istaknuti će ljepotu tijela i pružiti fini i mekani dodir finih materijala na koži.

Answear Valentinovo donje rublje

Modni dodaci za njega

I muškarci žele znati da su voljeni pa smo i za njih pripremili odabir sjajnih poklona s kojima nećete pogriješiti. Modni dodaci su naš prvi odabir.

Za muškarca koji za posao nosi odijela, odličan je izbor crvena svilena kravata HUGO koja će i u najstresniji dan unijeti toplinu i vedrinu. Uz takav poslovni stajling dobro će pristajati i srebrni ručni sat Daniel Wellington koji ide i uz sve smart casual stilove odijevanja. Za muškarca koji preferira sportsku eleganciju, sat BOSS je idealno rješenje.

Answear satovi Valentinovo

Šalovi i kape su još jedan od načina da se umotamo u toplinu i ljubav. Predlažemo da svojem muškarcu nabavite elegantni kratki vuneni šal Calvin Klein ili pamučni šal Tommy Hilfiger. No, ako ga želite potpuno razmaziti, tu je fini set u kojem su kapa i šal s dodatkom kašmira Tommy Hilfiger.

Answear šalovi Valentinovo

Ako želite pomalo duhovit poklon koji će ujedno biti i vrlo nosiv, predlažemo otkačeni set čarapa Eat My Socks Chocolate Box koji izgleda poput bombonijere.

Answear čarape Valentinovo

Donje rublje za njega

Baš kao što je slučaj i kod žena, ni muškarcima ništa ne govori o strastvenoj ljubavi kao dobar par donjeg rublja koje će mu stajati kao saliveno.

Bokserice HUGO u setu od tri para elastične su i udobne, a izgledaju savršeno. Sjajan izbor su i bokserice Tommy Hilfiger u setu od tri para. Elastičan i izuzetno ugodan materijal s visokim udjelom organskog pamuka čini ih udobnima i lijepima.

I za kraj predlažemo uvijek koristan pamučni kućni ogrtač HUGO kako biste svog voljenog muškarca ogrnuli ljubavlju i pažnjom.

Answear bokserice Valentinovo

Ako vam je potrebno još prijedloga poklona, uvijek ih možete pronaći na Answearu. Proizvodi naručeni do nedjelje kraj dana, stižu na vašu adresu u utorak, odnosno za 48sati.

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori