Neodoljivi kompleti i ljetni komadi: Brend August izbacio dugoočekivanu kolekciju
Neodoljivi kompleti i ljetni komadi: Brend August izbacio dugoočekivanu kolekciju

Neodoljivi kompleti i ljetni komadi: Brend August izbacio dugoočekivanu kolekciju

Prošloga ljeta jedna od naših trenutno najpopularnijih influencerica, Pamela Badžek, poznatija kao August XVI predstavila je svoj brend August. Tako se osim titulom influencerice, Pamela može pohvaliti i titulama modne dizajnerice i poduzetnice. Prva kolekcija sastojala se od ljetnih setova prepunih mediteranskih uzoraka. Izrađeni su od 100% lana, a nazvala ih Rovinj, Vis, Dubrovnik i Palmižana. Vrlo brzo ljetni kompleti našli su se na listi želja brojnih djevojaka te su gotovo svi rasprodali u kratkom roku.

Godinu dana kasnije, dugoočekivana druga kolekcija je napokon tu i jednako je neodoljiva.

Il Circolo Estivo

Nova kolekcijia Il Circolo Estivo, osim ljetnih kompleta, sadrži i kaftane, haljine i marame koje se mogu stilizirati na više načina. Prepoznatljivi koraljni uzorak i u ovoj kolekciji privlači pažnju, a krasi mini haljinu jednostavnog kroja savršenu za beach party.

Kako stoji na njihovoj web stranici, glavna inspiracija prilikom kreiranja obje kolekcije su savršeni ljetni dani u kolovozu – vrućina, sunce, miris mora i lagani večernji povjetarac. Novu liniju prati talijanski vibe, osmišljena je za sve ljetne prigode te oslikana printom hrvatske ilustratorice. Udobni i unikatni limited komadi brenda august. nose morske motive inspirirane hrvatskom obalom koji će prenijeti osjećaj romantičnog, vrućeg ljeta i jednog savršenog dana u kolovozu.

Foto: Instagram (@august.bypamela)

Učitati još
Zatvori