Ženstvene haljine koje voli i Kate Middleton

Ženstvene haljine koje voli i
Kate Middleton

Svaka topla sezona donosi potragu za novom savršenom haljinom, onom all-in-one outfitu koji će obilježiti sve sunčane dane, a sve što morate napraviti da bi sređeni izašli iz kuće je odabrati cipele. Prije nekoliko godina u fokus su opet došle ženstvene haljine u francuskom stilu, koje prate liniju tijela, izrađene su od tankog pamučnog materijala, a često cvjetnog motiva i upotpunjene gumbićima sprijeda. Popularizirale su ih francuske influencerice, no trend se proširio daleko van granica zemlje i zaposjele su sve ormare.

Cvjetne haljine brenda Ghost London

Svoj spin na ovaj klasični model napravio je kultni londonski brend Ghost na kojeg je svjetlo opet bacila Kate Middleton kada je za jedno od pojavljivanja u javnosti odabrala upravo njihovu ženstvenu haljinu lila boje. Otada je taj model rasprodan, s vremena na vrijeme dođe opet u ponudu i nestane u trenu, no i druge su modne insajderice “nanjušile” kvalitetu ovog dizajna te su se tako haljine brenda Ghost počele pojavljivati u Instagram izdanjima.

Najveći su favoriti floralni dezeni na midi haljinama, s posebnim naglaskom na modele s kragnicama koje su prigrlile Instagram djevojke. S obzirom na popularnost koju kragne odjednom opet uživaju, to niti ne iznenađuje. Haljinama daje retro prizvuk, ne oduzimajući im ženstvenu notu i baš su zato tako čest odabir kad se o ponudi ovog brenda radi tim više što će cvjetni uzorak ovog proljeća opet vladati. Nova proljetna kolekcija donijela je neke nove boje koje sve možete vidjeti na stranici brenda.

Foto: Ghost London, Instagram

Učitati još
Zatvori