Od jutra do večeri: Ženstvena lanena haljina je uvijek dobar izbor za vruće dane
Od jutra do večeri: Ženstvena lanena haljina je uvijek dobar izbor za vruće dane

Od jutra do večeri: Ženstvena lanena haljina je uvijek dobar izbor za vruće dane

Važnu ulogu u svakoj garderobi često igraju dobri stari klasici, odjevni komadi čijem se povratku na modnu scenu uvijek razveselimo. Čim su stigle prve ljetne kolekcije i najavile početak nove, one najtoplije sezone u našim ormarima, bilo je jasno da će jedan materijal voditi glavnu riječ na policama gotovo svakog brenda. Pogađate, riječ je o lanu. Savršenom ljetnom materijalu s kojim je gotovo nemoguće pogriješiti.

Ako razmišljate o gradnji kapsulne garderobe koja bi mogla obuhvatiti više sezona, ubacivanje komada od lana u tu jednadžbu više je nego logično. Iz sezone u sezonu se vraćaju, a nikada ne gube na svestranosti, eleganciji, stilu i ženstvenosti.

Prve ljetne vrućine u našu su garderobu vratile lepršave lanene siluete. Prvenstveno radi prozračnosti koja je ovom materijalu svojstvena i koja se cijeni kad temperature počnu rasti. Uvijek je na granici između klasika i trenda, jednostavan i svestran, lagan i s nekoliko nezaobilaznih linija. Lan je savršeni odgovor na ljetne temperature, a u njemu ćete izgledati i osjećati se odlično. Od lanenih košulja do kompleta, lan vodi glavnu riječ u mnogim kolekcijama. Ipak, ako postoji onaj jedan savršeni ljetni odjevni komad koji bi svoje mjesto mogao pronaći u svakom ormaru, to je bez sumnje lanena haljina.

Lanena haljina je stvorena za tople ljetne dane

Elegantne i ženstvene s dozom opuštenosti koja savršeno odgovara ljetnim danima, lanene haljine se uvijek ističu kao jedan od favorita. Možda čak i najbolji komad koji možete dodati svojoj garderobi, pogotovo u vrijeme sniženja. Prozračni lan je iznimno ugodan za nošenje čak i za najtoplijih ljetnih dana. Nekoliko pomnih promjena modnih dodataka, šarmantnu lanenu haljinu transformirat će iz dnevnog u večernji look. Dodajte elegantne sandale i upečatljivu torbicu i iz kombinacije za plažu dobit ćete kombinaciju za posao ili romantičnu večeru.

Lanenu haljinu pronalazimo baš u svakoj kolekciji ovog ljeta. Od prestižnih modnih kuća koje su ponudile njezino najluksuznije izdanje preko novih it imena modne scene koja su se poigrala poznatim krojevima do high street brendova i modela stvorenih za svaki dan. Među novim ljetnim modelima istaknule su se neutralna paleta, zemljani tonovi i nekoliko razigranih printova te jednostavni krojevi. Trendi detalji poput otvorenih leđa, ramena ili dekorativnih dodataka daju dodatnu dimenziju odabiru. Gdje pronaći savršenu lanenu haljinu u kojoj ćete poželjeti provesti svaki topli ljetni dan? Od high enda do high streeta, najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori