Visoke crne starke u jesenskim kombinacijama
Visoke crne starke u jesenskim kombinacijama

Visoke crne starke u
jesenskim kombinacijama

Converse tenisice, odnosno njihov Chuck Taylor All Star model, u modi je gotovo od pamtivijeka. Svoj su put započele kao košarkaške tenisice kreirane još početkom 20. stoljeća. U široku su upotrebu ušle od 1950. godine, a zatim su postale pojam streetwear mode unutar grunge, punk i hip hop supkulture. Naravno da nije trebalo proći dugo da ih prigli i mainstream modna scena, kada su niske bijele starke bile apsolutni ljetni hit nekoliko godina zaredom. Ubrzo smo na ulicama mogli vidjeti i nisku inačicu u crnoj boji, a onda je na nekoliko sezona zavladalo zatišje…

Visoke crne starke su super odabir za jesen

Sve do ovog proljeća kada su ih modne influencerice počele izvlačiti iz svojih garderoba, ovog puta visoki model u crnoj boji. Trend se proširio i na ovu jesen tako da na brojnim profilima možete vidjeti kako visoke crne starke nose u kombinacijama za hladne dane. Visoki model dobar je baš za niže temperature, dok se još ne spuštaju prema jednoznamenkastim vrijednostima i, naravno, dok nema kiše. Djevojke ih nose s trapericama do gležnja, dugim hlačama širokih nogavica, balonerima, pletivom i laganijim jesenskim kaputima. Odlično se uklapaju u estetiku minimalistica i ljubiteljica monokromatskih kombinacijama.

Iako se čini kontraintuitivno odabrati platnene tenisice za jesen, visoki model zapravo jako dobro zadržava toplinu. Pogotovo ako jesen bude topla kakvom se dosad i pokazala. Ovakve će se starke vrlo lako uklopiti u garderobu jer su svestrane, pa osim sa spomenutim dugim kaputima, jako dobro funkcioniraju i s ove godine popularnim oversized bombericama, ali i kožnim jaknama. Mogu biti ključni komad u casual poslovnoj garderobi, ali i s omiljenim trenirkama za kućno izdanje.

Malo inspiracije za jesenske kombinacije donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori